Târg educaţional la Universitate Oradea

9Comentarii
Târg educaţional la Universitate Oradea
ORADEA - Timp de două zile facultăţile şi departamentele Universităţii din Oradea se prezintă cu porţile deschise în faţa viitorilor absolvenţi de liceu. Astfel pe 5 şi 6 mai la Universitate, în holul din faţa Aulei Magna, sunt aşteptaţi absolvenţii de liceu care doresc să afle ce la oferă instituţia de învăţământ superior. Video   Forum ImaginiTarg educational la Universitate 05.05.2009

Acţiunile se derulează sub genericul „Zilele Porţilor Deschise”, iar la eveniment participă cele 18 facultăţi din cadrul Universitate Oradea, Departamentul pentru Învăţământ la Distanţă, Departamentul Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic, Editura Universitate Oradea, Federaţia Student Pro, Serviciul de Relaţii Internaţionale şi Centrele de Servicii privind Cariera.

În prima zi, marţii, a fost prezentată oferte Oradea de educaţie pentru ciclul de învăţământ de licenţă, care cuprinde un număr de 1.638 de locuri fără taxă. Pentru miercuri este programată prezentarea oferte Oradea de educaţie pentru ciclul de master care va avea loc între orele 11.00 şi 14.00. “Prin acest eveniment dorim să le dăm posibilitatea viitorilor absolvenţi de liceu să se informeze asupra ofertei de şcolarizare a Universitate Oradea.

Cei care ne vor trece pragul vor primi materiale informative şi vor putea purta discuţii libere cu reprezentanţii facultăţilor pentru a afla informaţiile de la oamenii implicaţi direct”, ne-a declarat Olimpia Popoviciu, şef al Biroului de Comunicare din cadrul universităţii.

Valentin Teuca9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor