Târg international de turism

Târg international de turism
Între 18 şi 21 martie, Palatul Parlamentului va găzdui Târgul Internaţional de Turism Holiday Market .

După mai mulţi ani în care ANAT şi-a legat speranţele de diverşi organizatori de târguri, iată că a venit momentul în care asociaţia îşi invită membrii şi partenerii naţionali şi internaţionali din turism la târgurile sale proprii! Această iniţiativă vine într-un moment special: 20 de ani de la înfiinţarea ANAT!

Cele 3 târguri organizate de ANAT în 2010 sunt:

1. Targul Internaţional de Turism Holiday Market – 18-21 martie 2010 (Palatul Parlamentului);

  1. Targul de Turism Bucureşti – 6-9 mai 2010 (ROMAERO Băneasa)
  2. Targul de Toamna – 15-18 octombrie 2010 (ROMAERO Băneasa).

În urma mai multor întâlniri şi discuţii, a fost selectată ca şi organizator al celor trei târguri firma RALCOM EXHIBITIONS SRL. Firma, condusă de dl. Liviu Rădăcineanu, se bucură de cea mai bună reputaţie şi deţine un palmares remarcabil de evenimente organizate.

“Consiliul Director ANAT a luat decizia de a nu mai participa la târgurile organizate de ROMEXPO pentru că începând cu acest an, ROMEXPO nu mai acordă discounturi pentru membrii ANAT, şi numai în condiţiile în care un membru ANAT este şi membru al Camerei de Comerţ Judeţene acesta beneficiază de o reducere de tarif. Mai sunt şi destule alte argumente privind comunicarea dintre ANAT şi ROMEXPO, deficitară în ultima vreme. Nu trebuie uitat că târgul de turism de la ROMEXPO a fost organizat, începând cu 1999, la iniţiativa ANAT şi a beneficiat de un sprijin permanent din partea noastră. În actualul context, putem spune că la 20 de ani de la înfiinţare, ANAT este o asociaţie suficient de puternică şi de matură pentru a organiza propriile târguri şi manifestări”, a precizat Corina Martin, preşedintele ANAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !