Târg la Arena „Antonio Alexe”

Târg la Arena „Antonio Alexe”
ORADEA - Oradea are priză bună la organizatorii de târguri şi expoziţii. Doar astfel se explică organizarea târgurilor de îmbrăcăminte şi încălţăminte aproape în fiecare weekend. De data aceasta este rândul „Expo Cavi Fashion”, deschisă la Arena „Antonio Alexe”, în perioada 26 – 30 martie 2008, între orele 10:00 – 20:00. Video

Târgul este organizat în foaierul sălii şi într-un cort alăturat, intrarea fiind liberă.

„Suntem pentru a treia oară la Oradea. Expoziţia noastră prezintă toată gama de îmbrăcăminte şi încălţăminte, lenjerie şi confecţii pentru copii, femei şi bărbaţi. Orădenii sunt mult mai receptivi la astfel de manifestări, spre deosebire de cumpărătorii din alte zone ale ţării. Expoziţiile organizate anul trecut s-au bucurat de succes la Oradea, succes care sperăm să aibă şi acest târg”, ne-a declarat Florenţa Iordache, directoarea târgului.

Tombolă
Aceasta a adăugat că orădenii care vor trece pragul târgului vor participa la o tombolă, indiferent dacă vor cumpăra sau nu ceva. „Participarea la tombolă se va face pe baza unor fluturaşi care sunt împărţiţi prin oraş sau prin cutiile poştale. Fluturaşii vor fi găsiţi, de asemenea lângă urna din cadrul târgului”, ne-a precizat Florenţa Iordache. Premiile oferite în cadrul tombolei sunt bunuri din cadrul expoziţiei, premiul mare fiind un televizor color. Extragerea premiilor va avea loc duminică după orele 14:00.

Expozanţi
În cadrul târgului expun 65 de firme, producători şi importatori din toată ţara. Preţurile sunt acceptabile, cu producătorii direcţi putându-se şi negocia. Astfel, o pereche de pantofi de piele pentru bărbaţi costă 100 de lei, un adidas din piele 120 – 130 de lei, o geacă de piele 300 – 320 de lei, un tricou 15 – 20 de lei. Acestea sunt câteva dintre preţurile produselor expuse în târg.

Unii comercianţi au venit tocmai din celălalt capăt al ţării pentru a-şi vinde marfa. „Sunt din Constanţa şi am auzit că la Oradea târgurile merg bine. Am adus diferite tricouri din bumbac la 20 de lei”, ne-a spus Ali Gihan, unul dintre expozanţi. Altul a venit de la Târgu Mureş cu încălţăminte apreciind clienţii orădeni. „Toate târgurile la care am participat în Oradea au mers bine. Lumea este deschisă”, este de părere Gheorghe Cosmin. Pe lista expozanţilor se mai găsesc firme ca: Solmania din Constanţa, Iacob din Sebiş – Arad, Carol Fashion din Bucureşti, Codrin din Satu Mare, Bio Step din Cluj, etc.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !