Târg virtual de joburi

ORADEA - Vineri a fost lansat la Universitatea Oradea un târg virtual de joburi. Organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă şi cu firma CG & GC, evenimentul s-a bucurat de un real interes din partea studenţilor şi a şomerilor deopotrivă.

„Lansarea acestul târg de joburi face parte din cadrul unui amplu proiect derulat pe parcursul acestui an. În cadrul acestui proiect am dat o şansă şomerilor, dar şi studenţilor, să-şi găsescă un loc de muncă”, a precizat prof. univ. dr. Anca Dodescu, managerul de proiect.

Ajutaţi

Târgul de joburi virtual se adresează celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Aceştia îşi pot posta pe site CV-urile. Şi firmele care oferă locuri de muncă pot accesa acest site, uşurându-şi astfel munca. Atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori, înscrierea este gratuită. Cei care caută un loc de muncă se pot înscrie online, pe siteul www.ework-today.ro. Prin intermediul uni e-mail aceştia vor fi înştiinţaţi cu privire la locurile de muncă disponibile şi corespunzătoare pregătirii lor profesionale. De asemenea, solicitanţii vor primi şi informaţii referitoare la cerinţele postului, data, ora şi locaţia interviului sau a concursului de ocupare a postului. În ceea ce-i priveşte pe angajatori, se pot înscrie tot în variantă online.

Valoarea totală a proiectului finanţat prin fonduri Phare este de 118.000 euro, iar perioada de implementare a fost 3 ianuarie-31 decembrie 2008. Obiectivele proiectului au fost creşterea adaptabilităţii forţei de muncă bihorene la cerinţele pieţei şi recalificarea grupului-ţintă, acesta fiind alcătuit din 20 de şomeri cu vârste între 18 şi 24 de ani şi 20 de şomeri din mediul rural.

 

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !