Târgul anticarilor si numismatilor

1Comentariu
Târgul anticarilor si numismatilor
ORADEA – Cea de-a XI -a editie a „Târgului anticarilor si numismatilor”, s-a desfãsurat sâmbãtã, la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

Desi oferta a fost destul de variatã, cu expozanti din Bucuresti, Satu Mare, Oradea si Ungaria, vizitatorii nu au manifestat un interes prea mare, având în vedere cã, înainte cu douã ore de închidere, trecuserã pragul târgului circa 60 de vizitatori. Mobilier, tablouri, sculpturi, obiecte de interior, tapiserii si cãrti postale, toate au putut fi cumpãrate, la preturi negociabile, la târgul anticarilor.

Expozantii nu au fost încântati de fluxul de vizitatori, si nici de puterea de cumpãrare a acestora. „Nu prea merge, nu mai e aceeasi cerere. Oamenii nu înteleg cã valoarea unui obiect de acest gen creste cu timpul, în timp ce kitsch-urile pe care dau o grãmadã de bani, cumpãrate din magazine, îsi pierd valoarea  imediat”, a comentat Csiki Iancsi, un exponant.

Claudia Curta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor