Targul fermierilor bihoreni

Targul fermierilor bihoreni
Pe tot parcursul târgului vor avea loc şi evenimente artistice.

Cea de a doua ediţie a Targului fermierilor bihoreni va avea loc în acest sfârşit de săptămână în parcarea de la EraShopping Park. La evenimentul organizat de Consiliul Judeţean, în colaborare cu alte instituţii, şi-au confirmat până în acum prezenţa în jur de 80 de participanţi din ţară şi din străinătate. Aceştia vor expune maşini, utilaje, echipamente agricole, animale, păsări şi produse agricole, produse apicole, pălincă, fructe, flori şi plante ornamentale. „Pe tot parcursul târgului vor avea loc şi evenimente artistice”, a punctat Radu Ţîrle, preşedintele CJ Bihor.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri 3 septembrie, activităţile urmână să se încheie duminică după amiază. Vizitatorii vor avea acces liber la târg.

Program

Vizitatorii târgului vor putea cumpăra produse agricole direct de la producători la preţuri accesibile, în puls se vor putea bucura şi de un program artistic bogat. Astfel, vineri, în prima zi, de la ora 14.00, va avea loc în parcarea de la Era Shoppink Park un exerciţiu demonstrativ prezentat de Serviciul de Ambulanţă Bihor, urmat de spectacolele susţinute de Ansamblurile folclorice „Mioriţa” şi „Toldi” ale Casei de Cultură din Salonta, respectiv Ansamblul folcloric din Mădăras. Sâmbătă, evenimentele culturale vor debuta de la ora 12.00 cu o serie de exerciţii demonstrative prezentate de Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei Bihor.

De la ora 15 vor evolua pe rând Ansamblul folcloric „Auşana”, respectiv Ansamblul folcloric „Mlădiţe de tezaur” al Casei de Cultură din Beiuş. Pentru cei mici, de la ora 16.00, actorii Teatrul pentru Copii şi Tineret „Arcadia” au pregătit un spectacol de teatru.

Duminică, manifestările culturale vor debuta la ora 14.00 cu un program artistic susţinut de către Ansamblurile folclorice din Tilecuş şi Şuncuiuş urmat de Ansamblul artistic profesionist „Crişana”. De la ora 18.30 Lăcrămioara Deac va susţine un recital de muzica uşoară. Manifestările se vor încheia cu un recital al trupei Stargroup şi un spectacol de dans al trupei Boombox.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !