Târgul finanţatorilor, un succes

1Comentariu
Târgul finanţatorilor, un succes
ORADEA – Cea de-a treia ediţie a Târgului Finanţatorilor, organizată vineri şi sâmbătă, în rotonda centrală a complexului Lotus Market, a fost un succes.

O dovedeşte – după cum spun organizatorii de la Federaţia Patronilor Bihor – numărul mare de vizitatori ai standurilor la care instituţiile de finanţare prezente şi-au prezentat cele mai proaspete oferte, produse şi servicii în domeniu.
„A fost un excelent prilej de a ne apropia de potenţialii noştri clienţi, cei care, deşi aud din mass-media despre ofertele noastre, au reţineri în a intra şi a cere consultanţă pentru obţinerea unui credit, fie el de afaceri, de nevoi personale sau pentru construirea unei locuinţe.

În general, oamenii se tem de procedurile birocratice, iar asemenea întâlniri, pe teren neutru, nu fac decât să elimine această barieră de prejudecăţi”, declară Lucian Moţ, consilier financiar al uneia dintre băncile prezente cu stand la manifestare.

Oferte bune

Nici cei interesaţi de aceste servicii financiare nu au rămas insensibili la această iniţiativă. „Liberalizarea politicilor de creditare a persoanelor fizice din partea BNR a adus schimbări majore în acest domeniu.

Ar fi păcat ca oamenii să nu cunoască numeroasele facilităţi de care pot beneficia. Personal, mă gândesc să contractez un credit pentru nevoi personale de 5.000 de euro. Condiţiile mi se par realmente foarte bune”, afirmă Marius Popa, vizitator al târgului.
Potrivit directorului executiv al Federaţiei Patronilor Bihor, Marius Selegean, în câteva săptămâni va fi editat şi catalogul acestui târg, catalog care va fi distribuit membrilor FPB, dar şi mass-media, publicaţia urmând să conţină şi câteva dintre cele mai avantajoase oferte prezentate de participanţii la această ediţie a Târgului Finanţatorilor.

Valentin Buda1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor