Tarifele de la Aquapark Nymphaea, în dezbatere

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
176Comentarii
Tarifele de la Aquapark Nymphaea, în dezbatere
Dezbatererea va avea loc la finalul acestei luni, dfata inaugurării e încă incertă.

Înainte chiar de a prelua lucrarea de la executant şi Primărie, Administraţia Domeniului Public anunţă dezbaterea publică a regulamentului de funcţionare şi a tarifelor Aquaparkului. Documentele au fost postate online iar observaţiile se pot depune până la data de 23.05.2016, la secretariat@adporadea.ro, anunţă Administraţia Domeniului Public SA (ADP).

Tarife

Lista de preţuri expusă de ADP e lungă şi conţine inclusiv serviciile oferite, nu doar accesul la piscine. Zona SPA va fi deschisă între orele 10:00 şi 21:30, cea de Wellness între orele 13:00 şi 21:00.

Bazinul de înot are program zilnic între orele 6:00 şi 22:00. Acesta va fi deschis doar pe durata sezonului cald, din mai în septembrie.

Tarifele la bazine diferă în funcţie de intervalul de timp petrecut în ştrand şi de vârsta şi condiţia vizitatorilor. Variază între 50 de lei pe zi pentru un adult şi intarea gratuită pentru copiii sub trei ani. Sunt propuse şi abonamente cu intrări multiple sau bilete familiale.aqua

De bun simţ

Regulamentul conţine mai degrabă prevederi care ţin de bunul simţ. Astfel, copiii sun 14 ani nu pot intra neîsoţiţi. Pentru grupuri, e nevoie de un supraveghetor la cinci copii pentru copiii sub 6 ani unul la 10 pentru toate celelalte vârste.

„Înainte de a intra in zona bazinelor şi a toboganelor, clienţii sunt obligaţi să folosească duşurile din vestiare. Persoanele care stau la soare trebuie să facă duş înainte de fiecare intrare în apă, în scopul de a clăti transpiralia şi loţiunile de protecţie solară”, cere regulamentul. Acesta interzice fotografierea „în vestiare, băi, toalete sau orice cameră de schimbare”.

E interzis accesul cu alcool sau droguri şi n-au voie nici persoanele „care suferă de boli de piele, ochi umflaţi, scurgeri din urechi, scurgeri nazale, plăgi deschise, sângerări sau orice boli transmisibile sau care poartă bandaj sau plasture”. Regulamentul prevede expres că „este INTERZIS accesul în bazine a persoanelor care au avut o formă de diaree recent”. Animalele de companie nu au acces în ştrand iar fumatul e restricţionat unele zone din perimetrul bazinelor în aer liber. Articolul 53 prevede că „Sunt INTERZISE următoarele activităţi: alergatul, joaca zgomotoasă, împinsul, acrobaţiile, luptele, stropitul, utilizarea de blasfemii, scufundarea, orice comportament necorespunzător care perturbă zona bazinelor sau orice fapte care ar periclita vizitatorii sau personalul”. De asemnea, e interzisă intrarea adulţilor în bazinele de copii.

Scutecul, obligatoriu

Familiile cu copii foarte mici trebuie să ştie că „Copiii până la 2 ani trebuie să poarte un scutec de înot curat acoperit cu material impermeabil, care să se potrivească perfect în jurul picioarelor şi a taliei. Scutecul standard nu este permis”. ADP insistă că „scutecul trebuie verificat în permanenţă. În cazul în care scutecul se murdăreşte, copilul trebuie să părăsească bazinul şi nu poate reveni până când nu a fost

spălat şi i s-a schimbat scutecul. Schimbarea scutecelor nu este permisă în zona bazinelor. Sunt disponibile locuri special amenajate în vestiar sau toaletele „Mama şi copilul”.

Va urma

Lucrările la Aquapark sunt, acum, pe terminate. Întârziate cu câteva luni, au ajuns în faţa retuşurilor finale. „Lucrăm la procedurile de recepţie, se fac ultimele finisaje şi curăţenia generală. S-a format comisia de recepţie, din care fac parte reprezentanţi ai Primăriei, diriginţii de şantier şi mai mulţi reprezentanţi ai ADP”, ne-a spus Anamaria Sava, manager de proiect la Aquapark. E puţin probabil ca deschiderea ştrandului să se producă înainte de începutul lunii viitoare.176Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor