Taxă în plus pentru pensionari

1Comentariu
Taxă în plus pentru pensionari
ORADEA – Nedumerirea pensionarilor este mare. Banii pe care-i primesc pe card sunt mai puţini decât cei prevăzuţi pe tichetul de pensie. În afara comisionului  de 0,2% reţinut conform contractului încheiat cu Bancpost.

„Nimeni nu ne spune pentru ce ne reţine în plus 35.000 de lei. Este hoţie pe faţă. În contractul semnat nu se spune nimic despre această sumă”, se plânge Matei L., un pensionar din Oradea. Omul spune că a sunat de nenumărate ori la Bancpost, dar nu a primit nici un răspuns.

„Am fost personal la ei, dar m-au trimis de la un ghişeu la altul”, zice pensionarul. Dilema celor 35.000 de lei vechi a fost dezlegată de o angajată de la „carduri”. „Este vorba despre un comision de adminsitrare a contului de card pe care-l plătesc toţi cei care au card Bancpost.

Pentru pensionari este o taxă nouă. Dacă omul venea la noi, i-am fi explicat”, ne-a lămurit funcţionara Băncii.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor