Taxe forfetare pentru anul 2007

Taxe forfetare pentru anul 2007
CARANSEBEŞ – Consiliul Local al municipiului de pe Sebeş s-a întrunit ieri, 30 ianuarie 2007, în prima şedinţă ordinară a acestui an. Printre cele 22 de puncte de pe ordinea de zi s-a aflat şi un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2007, care se ridică la suma de 38,8 milioane lei.

La aceştia se adaugă 3 milioane din activităţi autofinanţate şi 2,5 milioane lei din fonduri PHARE. Membrii legislativului local au mai aprobat şi trecerea din Domeniul Public al judeţului Caraş-Severin şi administrarea Consiliului Judeţean, în Domeniul Public al municipiului Caransebeş şi administrarea Consiliului Local a imobilului „Cazarmă 1003 – construcţii şi teren în suprafaţă de 203,10 ha“, situat în zona Aeroportului Caransebeş.

Tot în cadrul şedinţei de ieri au fost stabilite taxele forfetare şi de prestări servicii percepute de Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul primăriei. În fine, aleşii urbei şi-au dat acordul pentru participarea Consiliului Local în calitate de organizator al expediţiei pe care alpinistul Cornel Galescu o va face, în acest an, la Polul Nord.

Iulius Pîrvu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !