Taxe nemodificate la UO

4Comentarii
Taxe nemodificate la UO
Senatul Universităţii Oradea a aprobat metodologia de admitere pentru anul universitar 2010-2011.

Dacă până acum Universitatea Oradea a organizat admiterea pentru masterat în sesiunea din toamnă, din acest an aceasta se va realiza şi în sesiunea din vară. Hotărîrea a fost luată în şedinţa de luni a Senatului Universităţii. Tot atunci a fost stabilit şi votat calendarul concursului de admitere. Noua sesiune de admitere la masterat va avea loc în acelaşi timp cu admiterea la facultăţi. „Înscrierea candidaţilor pentru sesiunea din vară a concursului de admitere este programată pentru perioada 12 – 24 iulie, iar susţinerea probelor la specializările la care se organizează probe de concurs, în perioada 25-28 iulie. Rezultatele vor fi afişate în perioada 25-30 iulie. Sesiunea de admitere din toamnă va avea loc între 6 şi 17 septembrie. Probele de concurs sunt planificate pentru perioada 18 – 21 septembrie, iar afişarea rezultatelor până în 23 septembrie. Facultăţile pot prelungi programul de înscrieri, neavând voie să modifice în avans datele la care încep înscrierile şi concursul de admitere”, a declarat Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Oradea.

Taxe neschimbate

Rectorul UO, Cornel Antal a anunţat că taxele de admitere nu au crescut faţă de anul trecut. Astfel, taxa de înscriere la concursul de admitere şi taxa pentru contextaţii va fi de 150 de lei, iar taxa de înmatriculare 50 de lei. Taxa de procesare a dosarului pentru studenţii străini este de 150 de euro.

Crina Dobocan4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor