Taximetrist vs. fiu de director

Taximetrist vs. fiu de director
Echipajul de Politie Rutiera deplasat aseara, în jurul orei 21:45, lânga Oficiul Postal de lânga statuia lui Dimitrie Cantemir a masurat îndelung urmele de frâna ale VW-ului Polo ajuns de pe banda unu pe banda doi, respectiv distantele pâna la Dacia proiectata pâna pe contrasens.

Conform normelor rutiere, a fost stabilit ca vinovat soferul de taxi S.A. (31 ani), care nu s-a asigurat suficient la punerea în miscare.

Câtiva tineri aflati la fata locului în momentul producerii accidentului mai completeaza însa „culisele” incidentului rutier, spunând ca tânarul sofer Andrei B. (20 ani) venea cu viteza destul de mare dinspre cartierul Nufarul, încercând sa tina ritmul cu o alta masina, în care se aflau doi amici de-ai sai.

Tatal lui Andrei B. infirma bârfele din culise, care au aparut dupa accident, si spune ca fiul sau nu poate face raliuri prin oras, pentru simplul fapt ca nu îi permite masina: „Nu pot sa îl verific non-stop, dar motivul pentru care i-am dat VW Polo, si nu BMW, este tocmai pentru ca sa îl împiedic sa faca raliuri prin oras”.

În urma coliziunii, ambii soferi, cât si tânara pasagera din VW, au suferit traumatisme usoare. Astfel, ambulantierii au avut ocazia de a acorda primul ajutor si fiului sefului lor.

Acesta nu este singurul accident recent în care a fost implicat un fiu de doctor. În urma cu doua saptamâni, baiatul unui alt medic foarte cunoscut din Oradea a intrat cu un BMW într-o cladire aflata la intersectia strazilor Republicii si Roman Ciorogariu.

Cristian Horgos
Otilia Sandor

Taguri: