TBC-ul are şef nou

13Comentarii
Doctor Flavia Groşan
Doctor Flavia Groşan
ORADEA – Nici Spitalul de Pneumofiziologie nu s-a lăsat mai prejos la capitolul „împrospătarea şefiei” şi a oficiat vineri numirea în funcţie a noului manager, în persoana doamnei doctor Flavia Groşan. Imagini  Video Video 

Discursul noii şefe a însufleţit personalul medical din sală, care a întâmpinat noua conducere cu ropote de aplauze. Încă de la primele cuvinte, Flavia Groşan a evidenţiat faptul că modul în care medicii vor privi munca în perioada următoare este pe lista sa de priorităţi. „Îmi doresc foarte mult ca de luni să venim cu toţii cu drag la serviciu, pentru că doar aşa vom putea vorbi deschis despre toate probleme spitalului şi astfel le vom găsi mai uşor rezolvarea.” a descris Groşan primul obiectiv din planul său de management.

Informatizare şi diagnostic

„Mai apoi, haideţi să ne punem în siguranţă, pe noi şi pe pacienţii noştri. Să aducem secolul XXI în spital, să încercăm să informatizăm întregul spital, pentru facilitarea accesului la informaţii, pentru a fi conectaţi la tot ceea ce se întâmplă în lume.” a continuat însufleţită Flavia Groşan. Totodată, noul manager doreşte să încerce direcţionarea managementului spre diagnostic, deoarece în opinia sa un diagnostic corect este mult mai preţios decât un tratament costisitor. Alt obiectiv, la fel de important, ar fi reluarea relaţiilor şubrede cu Universitatea Oradea, deoarece „un Spital Clinic Universitar impune performanţa, ne obligă la performanţă. La finalul mandatului, imi doresc măcar să se spună: a fost bine!” a conchis Doctor Flavia Groşan.

Dimineata, fostul manager, Dacian Foncea, a declarat că nu are habar că azi la prânz va avea loc instalarea unui alt şef la Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea. Ec. Foncea a declarat că azi şi-a luat o zi liberă din concediul de odihnă pentru a putea să-şi ducă copilul (mic) la vaccinarea programată. Foncea a spus că este o mare greşeală dacă se va instala un nou şef şi dacă totuşi “va avea loc instalarea şi ei nu se răzgândesc” noul manager va avea cel mai scurt contract de manager care a fost vreodată. Foncea a făcut aceste afirmaţii pentru J.b. bazându-se pe anumite acte ale Consilului Local, prin care managerul de la TBC şi alte trei spitale din Oradea  (Maternitatea, Spitalul de Neuropsihiatrie şi Spitalul Dr. Gavril Curteanu), nu ar mai putea fi schimbaţi de către Ministerul Sănătăţii ci doar de către Primăria Oradea.
Alexandra Borz13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor