Tenisul de câmp a părăsit CS Frontiera

1Comentariu
ORADEA - Înfiinţată în urmă cu câţiva ani, la iniţiativa şi prin munca nemijlocită a antrenorului Dorel Brânduşan, baza de tenis de câmp a CS Frontiera a îmbogăţit în mod benefic numărul cluburilor orădene.

Munca neobositului antrenor a dat roade în scurt timp, la CS Frontiera formându-se tenismeni care promit mult pentru viitor, ca Florin Băloiu, Victor Bodiuţ, Rareş Mihuţ, Dan Ghiţă, Carina Şuteu, Andrada Opriş, Ruxandra Vandici, etc. La CS Frontiera s-a desfăşurat an de an turneul dotat cu Trofeul „San Paolo Bank”, una din competiţiile importante din tenisul orădean.

Din nefericire, baza de tenis a CS Frontiera a fost scoasă din circuit, din motive de ordin birocratic. „Probabil că nu s-a mai dorit prezenţa noastră acolo. Este păcat, pentru că secţia de tenis a adus numai rezultate bune şi cuvinte de laudă pentru Poliţia de Frontieră. Terenurile pe care le-am construit se află acum în părăsire, în stare de paragină.

În ceea ce mă priveşte, sper să-mi pot continua activitatea, împreună cu elevii mei, la clubul Voinţa, unde se amenajează la ora actuală noi terenuri de tenis”, ne-a declarat, vizibil dezamăgit, antrenorul Dorel Brânduşan.

După toate probabilităţile, ediţia din acest an a Trofeului San Paolo Bank se va desfăşura la CS Voinţa, competiţia urmând să aibă astfel continuitate, spre binele tenisului orădean.

Gavril Nutiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor