Tentativă de fraudă cu Logan

4Comentarii
ORADEA - Tentativa de fraudă cu câştiguri în Logan revine şi în acest an, după ce anul trecut, mai mulţi clienţi ai reţelelor de telefonie mobilă au fost anunţaţi că au câştigat autoturisme Logan. În încercarea de tentativă sunt pomenite numele a patru mari companii de telefonie mobilă din România: Vodafone, Orange, Cosmoteşi Zapp.

Pentru a fi mai credibil, anunţul postat pe site-ul loganpremii.webs.com/concurs.htm, aduce ca sponsori principali Banca Românească de Dezvoltare, AIG Life, AIG Life Asigurări România SA şi Astra Asigurări.

Logan cu 250-650 euro

Abonatul telefonic este anunţat că a câştigat un premiu constând într-un autoturism Logan MCV şi că va primi premiul la domiciliu. Pentru aceasta trebuie să achite o taxă cuprinsă între 250 – 650 de euro. Acordarea premiilor este motivată prin aniversarea a 41 de ani de la înfiinţarea Dacia. „În colaborare cu cele patru mari reţele de telefonie mobilă (Zapp, Orange, Vodafone, Cosmote), am solicitat câte 100 de numere de telefon spre desemnarea a zece câştigători din fiecare reţea de telefonie mobilă. Sponsor oficial la această promoţie este Banca Română de Dezvoltare (BRD), AIG şi Astra Asigurări Auto”, se spune în comunicatul postat pe site.

Fraudă

 

Pornind pe urma anunţului, am sunat la Uzina Dacia, de unde ni s-a confirmat că, într-adevăr este vorba despre o tentativă de fraudă. „Cunoaştem acest site. Este vorba despre o tentativă de fraudă în care este pomenit numele Dacia. Site-ul este administrat din străinătate, iar banii intră într-un cont de card”, ne-a declarat Anca Florea, de la Uzinele Dacia.

Aceasta ne-a mai informat că în cazul unor concursuri cu premii organizate de Dacia, acestea sunt postate atât pe site-ul www.dacia.ro cât şi în ziarele de mare tiraj. „Câştigătorii unor astfel de concursuri organizate de noi sunt anunţaţi telefonic şi prin adresă scrisă să se prezinte la dealerul auto local pentru ridicarea premiului”, a subliniat Anca Florea.

„Dacia a atras atenţia opiniei publice asupra tentativelor de înşelăciune prin intermediul telefonului mobil sau unor site-uri fictive. Au fost deschise mai multe dosare penale pentru aceste tentative de înşelăciune. Opinia publică trebuie să ştie că Dacia nu organizează concursuri în acest mod. Persoanele contactate de astfel de autori sunt rugate să semnaleze aceste tentative de fraudă”, ne-a precizat şi Silviu Sepciu, şef Serviciu Relaţii cu Presa de la Dacia.

 

Dan Birta4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor