Teodora Alina Silaghi, unic candidat la postul de director al Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
1Comentariu
Teodora Alina Silaghi, unic candidat la postul de director al Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea
Teodora Alina Silaghi, unic candidat la postul de director al Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea(ADLO), a ajuns pe prima variantă a listei scurte.

După ce Primăria a ales să ţină secretă identitatea acestui unic candidat, ciudăţenia continuă şi în această fază a procedurii de selecţie: anunţul a fost afişat în biroul angajaţilor ADLO, unde accesul se face sunând la interfon, pe panoul de afişaj dintre sala de şedinţe şi oficiul Agenţiei, şi nu în exterior, la loc vizibil pentru toată lumea. „Urmare a evaluării dosarului, Consiliul de Administraţie al Societăţii Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea SA a stabilit că doamna Silaghi Alina Teodora a fost înscrisă pe lista scurtă”, spune anunţul, o foaie A 4, fără antet sau semnătură.
anunt

Silaghi Alina Teodora, originară din Salonta, este expert contabil judiciar şi mediator autorizat, absolventă a Facultăţii de Ştinţe Economice din Timişoara.

Următorul pas este procedura de selecţie finală a managerului. Candidata ar trebui să depună declaraţia de intenţie după care urmează interviul cu Consiliul de Administraţie, afişarea rezultatului şi, eventual, numirea de către CA, a candidatului în funcţia de director general al societăţii.

Ştiu, dar nu zic nimic, transmite city-managerul Dacian Palladi despre stadiul procedurii de desemnare a noului manager al parcurilor industriale.Procedura de desemnare a unui nou director general al Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) este învăluită în mister total. Angajaţilor ADLO li s-a ...1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor