Teodora Lazuran, la premiile TVR Cultural

Teodora Lazuran
Teodora Lazuran
Votaţi Teodora Lăzuran pentru premiile TVR Cultural! 

 TVR Cultural îşi propune să aducă în atenţia publicului evenimente, oameni şi organizaţii care şi-au pus amprenta asupra vieţii comunităţilor în care s-au integrat. Fiecare dintre documentarele difuzate săptămânal va prezenta modul în care o comunitate a fost schimbată de un om, o asociaţie sau un eveniment în care a fost implicată. Campania se desfăşoară în perioada 2 octombrie 2011- 22 aprilie 2012. Din 2 octombrie, 30 de filme documentare se întrec în cadrul campaniei „Premiile TVR Cultural”. În fiecare duminică, de la ora 18:15, telespectatorii pot urmări unul dintre aceste documentare.

Emisiunea v-a fi difuzată pe TVR Cultural şi TVR HD în zilele de 29 ianuarie, ora 18:15 şi în reluare în data de 1 februarie, ora 05:55, 2 februarie, ora 17:15, 3 februarie, ora 08:30 şi în 4 februarie, de la ora 09:30.

Din 29 ianuarie până în 4 februarie, între orele 07:45 şi 12:45, pe postul de televiziune se va difuza un spot de trei minute cu emisiunea.

Fiecare film documentar în parte, după difuzare, va putea fi votat de către public. La finalul campaniei, exclusiv pe baza votului dat prin SMS de către telespectatori, vor fi alese câte 3 filme câştigătoare din fiecare categorie.

Bihorul, peste hotare

Documentarele prezintă poveşti, destine impresionante ale unui „personaj” sau ale unei colectivităţi care a schimbat la un moment dat lumea şi a rămas în memoria oamenilor.

Aşa este şi cazul Teodorei Lăzuran, care încurajează mişcarea pentru sănătate şi sportul ca mod de viaţă. Teodora Lăzuran este coordonatorul Academiei de Dans şi Bune Maniere şi a Centrului de Fitness „Ars Nova” din Oradea. Teodora este multiplă campioană naţională la gimnastică ritmică, deţinătoarea titlului de maestru al sportului. În cei 21 de ani de activitate, Teodora Lăzuran a dus numele Oradiei şi a Bihorului peste hotare. Fetele antrenate de Teodora Lăzuran au adus acasă numeroase titluri mondiale la show-dance, acro dance şi titluri naţionale la gimnastică ritmnică.

Cei care doresc să o susţină pe Teodora Lăzuran sunt invitaţi să o voteze. Pentru a vota, orădenii trebuie să trimită un mesaj cu cifra 18 la 1269, ori de câte ori doresc. Cifra simbolizează documentarul cu numărul 18 care prezintă activitatea Teodorei Lăzuran. Numărul este valabil pentru orice reţea de telefonie mobilă, costul unui SMS fiind de 0,89 euro, TVA inclus. Votul va fi confirmat prin mesajul „mulţumim pentru vot”. Teodora Lăzuran mulţumeşte pe această cale tuturor celor care o vor vota şi îi asigură pe orădeni că va continua să se implice în viaţa comunităţii. 

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !