Terapie adjuvantă vasculară?!

Dispozitivul ar face bine celor cu probleme de circulaţie la picioare
Dispozitivul ar face bine celor cu probleme de circulaţie la picioare
Un aparat inventat în Ungaria susţine că face bine celor cu circulaţie deficitară la membrele inferioare.

Un aparat inventat în Ungaria de fizioterapie vasculară a fost adus şi la Oradea. La centrul de recuperare cardiovasculară de pe str. Cantacuzino, fizicianul Ildiko Szabo din Ungaria şi administratorul firmei Klausz Ferencz au explicat miercuri că prin terapia cu dispozitivul Microstim se poate opri procesul de stenoză vasculară. Cei doi susţin că prin softwear-ul sofisticat, aparatul în cauză generează unde mecanice de frecvenţă variabilă, care se propagă în ţesuturi cu ajutorul unui disc special de tratament fixat pe talpa pacienţilor. Supuşi la şedinţe cu unde mecanice, bolnavii cu istoric familial de boli cardiovasculare, fumătorii, cei cu hipertensiune arterială, cei cu colesterol mare şi diabeticii pot să îşi îmbunătăţească circulaţia sanguină colaterală, spun cei doi reprezentanţi din Ungaria. Ei susţin că la terminarea tratamentului, pacienţii au o temperatură mai mare la picioare, tălpile se încălzesc şi pacientul nu mai resimte dureri sau oboseală atât de mare la nivelul membrelor inferioare.

Fizicianul Szabo subliniază însă că, terapia cu acest dispozitiv nu înlocuieşte medicamentele prescrise de specialişti (diabetologi, cardiologi etc) ci le ajută la „o mai bună distribuire a lor către zonele afectate”. O şedinţă durează 30 de minute şi costă 50 lei, o cură de tratament cuprinzând 20 de şedinţe.

Centrul e deschis de luni până vineri, între orele 8:00 – 18:00 şi programări se pot face la tel: 0771.072715 sau 0771.072725.

O.Ş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !