Termen în Start-up IT Oradea – 15 aprilie

De Cristina Ghilea
Termen în  Start-up IT Oradea – 15 aprilie
Municipalitatea transmite că termenul de depunere a intențiilor partenerilor pentru constituirea și gestionarea unui fond local de investiții cu scopul sprijinirii firmelor locale de tip start-up din domeniul IT expiră luna aprilie, în data de 15.

Procedura de selecţie a partenerilor pentru constituirea și gestionarea fondului local de investiții cu scopul sprijinirii firmelor locale de tip start-up din domeniul IT, ca procedură componentă a programului ”Realizează-te în Oradea!”, a atras interesul a două companii, până acum.
Fondul va fi administrat de o societate comercială pe acțiuni înființată de oraș prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, împreună cu companii cu experiență în domeniu. Capitalul societății va fi format din aportul în numerar al Municipiul Oradea în cuantum de 300.000 euro, la care se va adăuga aportul partenerilor privați, – 5.000 euro/partener.

Ulterior, prin decizii individuale, partenerii vor putea aporta capital suplimentar în funcție de proiectele ce urmează a fi finanțate prin fondul local de investiții. În limita posibilității, partenerii vor asigura direct sau prin angajații proprii monitorizarea activității start-up-urilor finanțate.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !