Termen limită pentru proiecte

ORADEA – Diseară expiră termenul de depunere a proiectelor pentru obţinerea de finanţări nerambursabile de la bugetul municipal, în contul mai multor programe gestinate de Primărie. Finantari [.doc – 32KB]

Urmatorul pas spre obţinerea banilor este programat săptămâna viitoare când comisiile de specialitate din care fac parte inclusiv consilieri locali, judecă dosarelor depuse pentru a stabili care dintre proiecte merită finanţare. Rezultatele jurizării se anunţă ulterior, ne-a informat Ionuţ Szabo, purtător de cuvânt al Primăriei.

Contractele de finanţare nerambursabilă se atribuie în limita fondurilor alocate de la bugetul local pe 2007. Programele de tineret au primit  400.000 RON pentru ambele sesiuni de depunere a proiectelor, cele de protecţia mediului, 50.000 RON pentru ambele sesiuni, cele culturale, 500.000 RON, banii trebuind alocaţi într-o singură sesiune. Pentru culte au fost alocaţi 1.010.000 RON şi pentru  sport, 1.550.000 RON pentru ambele sesiuni.

Tot două sesiuni vor fi şi pentru învăţământ, gunetul programului fiind de 129.700 RON. O singură sesiune va fi pentru euroregiune, fiind alocaţi 150.000 RON. Sumele nerepartizate în cadrul primei sesiuni de selecţie se realocă pentru a doua sesiune, pentrui care se depun proiecte între 1 iunie şi 30 iunie.

Una dintre condiţiile finanţării este că solicitantul trebuie să cofinanţeze proiectul în proporţie de 10 % din valoarea totală. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Primăriei, camera 115 sau la telefon  408886, persoană de contact-consilier Gherdan Daciana.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !