Termen mai scurt pentru ridicarea molozului

De Cristian Horgoș
Molozul a distrus şi gardul
Molozul a distrus şi gardul
Viceprimarul Leucea Nicolae ne-a informat că Primăria Sânmartin a dat un termen mai scurt decât cel stabilit de comisarii de Mediu pentru ridicarea molozului depozitat în incinta Ştrandului Venus, lângă gardul Rezervaţiei Naturale „Lacul cu Nuferi”.

„La controlul în teren efectuat de comisarii Gărzii de Mediu, în prezenţa reprezentanţilor Muzeului Ţării Crişurilor, Primăria Sânmartin l-a delegat şi pe responsabilul de Urbanism. În baza notei de constatare, colegul nostru a dispus un termen mai scurt decât cel de şase luni, dat de Garda de Mediu Bihor, pentru ridicarea molozului din incinta Ştrandului Venus. Primăria a mai notificat operatorul economic responsabil să efectueze ridicarea molozului cu o firmă autorizată şi să-l depună la halda de gunoi. Depozitarea molozului la haldă e mai ieftină decât depozitarea gunoiului menajer”, ne-a declarat ieri viceprimarul Leucea Nicolae.

Reamintim că inspecţia inter-instituţională a survenit în urma sesizării efectuate de un localnic care se află în litigiu cu Primăria Sânmartin şi cu SCT Felix privind dreptul de proprietate asupra terenului afectat de depozitarea de moloz.

Bio-rezervatie de … moloz

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !