Termenul maxim de evaluare a proiectelor de finanţare

Termenul maxim de evaluare a proiectelor de finanţare
Termenul maxim de evaluare a proiectelor depuse într-o lună calendaristică care au punctajul mai mare sau egal cu pragul de calitate corespunzator lunii respective este de 20 de zile lucrătoare de la sfârşitul lunii respective de depunere a proiectelor.


Acest termen se poate prelungi cu încă 10 zile lucrătoare dacă sunt în evaluare proiecte pe două sau mai multe submăsuri, iar beneficiarii au la dispoziţie 10 zile lucrătoare pentru a depune contestaţii cu privire la rezultatul selecţiei la sediile Oficiilor Judeţene pentru Finanţarea Investiţiilor Ruruale.
Celelalte proiecte vor fi evaluate în lunile următoare, atunci când punctajul estimativ (autoevaluare) va deveni mai mare sau egal cu pragul de calitate corespunzator lunii respective, şi vor intra în competiţie cu proiectele depuse în lunile respective.

Pentru proiectele depuse cu punctajul mai mare sau egal decât pragul de calitate corespunzator lunii respective se va întocmi un raport de selecţie lunar, inclusiv pentru proiectele cărora solicitanţii şi-au estimat punctajul (autoevaluare) cu mai mult de 20% faţă e punctajul stabilit de AFIR, când aceştia vor intra în procesul de selecţie în raportul de selecţie final.

De asemenea, în termen de 60 zile calendaristice de la primirea Notificării de selectare a cererii de finanţare, dar nu mai mult de 70 zile calendaristice de la publicarea pe site‐ul apdrp.ro a raportului de selecţie parţială/finală, după caz, solicitantul va trebui să prezinte dovada cofinanţării, la semnarea contractului de finantare prezentand cel puţin unul din documentele enumerate in Ghidul Solicitantului.

Solicitantul va prezenta la momentul depunerii Cererii de Finanţare documente care dovedesc capacitatea şi sursa de cofinanţare precum şi declaraţia pe propria răspundere privind cofinanţarea, iar ulterior, după primirea Notificării de selectare va prezenta dovada cofinanţării -la momentul semnării contractului de finanţare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !