Teste de personalitate la Oradea

Teste de personalitate la Oradea
ORADEA – Cu ajutorul acestor teste se pot determina punctele tari şi motivaţiile principale ale persoanei. În perioada 22-24 octombrie la Oradea, va avea loc primului seminar de certificare pentru traineri de la Persolog.

Beneficiarii seminarului sunt traineri, consultanţi, manageri de resurse umane, directori de departamente, profesori universitari. Seminariile de certificare au o durată de 3 zile, timp în care participanţii pot învăţa bazele teoretice ale produselor Persolog şi modul de utilizare şi aplicare a acestora. Astfel trainerii certificaţi pot utiliza materialele Persolog în cadrul seminariilor de afaceri precum şi la recrutare de personal sau consultanţă în carieră.

Fiabil

Persolog Internaţional este o companie a cărei misiune este să dezvolte organizaţii prin oameni. Pentru aceasta, compania a elaborat o serie de instrumente de învăţare şi teste de personalitate destinate managerilor de resurse umane, trainerilor şi consultanţilor. Produsul principal al companiei este modelul Disc, un instrument de dezvoltare a personalităţii dezvoltat pe baze ştiinţifice. Cu ajutorul modelului Disc se poate determina stilul comportamental caracteristic al unei persoane. Modelul descrie punctele tari şi motivaţiile principale care determină acţiunile unei persoane şi recomandă strategii pentru creşterea eficienţei. Persolog Romania a fost înfiinţată în cursul lunii trecute şi are sediul principal la Oradea.

„Cu toate că suntem la început, avem o bază de pornire foarte bună şi un avantaj concurenţial datorită experienţei Persolog la nivel internaţional. Astfel sistemul şi instrumentele de lucru vor fi implementate rapid pe plan local, aşa încât în cel mai scurt timp să construim o echipă puternică de traineri certificaţi în utilizarea modelului Disc”, a punctat managerul companiei, Peter Kulcsar.
Cu ajutorul modelului Disc se poate determina comportamentul caracteristic al persoanei.
Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !