Testeaza noua soluţie de arhivare de la ELO Digital Office prin CG&GC!

4Comentarii
Testeaza noua soluţie de arhivare de la ELO Digital Office prin CG&GC!
CG&GC şi ELO Digital Office îţi oferă o soluţie practică şi simplă de arhivare a documentelor! Testează soluţia ELO timp de o lună de zile şi asigură-te că informaţiile companiei tale sunt în siguranţă!

Tehnologiile evoluează cu o viteză uimitoare, se schimbă şi se adaptează constant la noile cerinţe ale pieţei. Însă nevoia de ordine şi disciplină s-a menţinut în fiecare companie, fie că vorbim de firme mici sau multinaţionale. Iar administrarea eficientă a fişierelor şi a înregistrărilor într-o companie reprezintă centrul de distribuţie pentru toate informaţiile legate de un proces de afaceri.

CG&GC şi ELO Digital Office îţi oferă un serviciu care facilitează procesul de transmitere şi păstrare a datelor, prin arhivarea acestora într-un mod rapid, simplu şi foarte sigur. Fie că vorbim de fişiere video, foto, documente sau CAD-uri, toate pot fi arhivate cu ajutorul sistemului de arhivare ELO Digital Office. Pentru a te convinge de necesitatea acestei soluţii, CG&GC îţi oferă posibilitatea de testare a pachetului ELO timp de o lună.

„Timpul înseamnă bani în orice companie, tocmai de aceea soluţiile de arhivare ELO reduc timpul de accesare a documentelor şi conţin metode mai simple de căutare a informaţiilor din fişiere. Iar datorită securităţii sporite pe care o are integrată această soluţie, partenerii de afaceri vor putea accesa mult mai uşor şi sigur documentele transmise. Soluţia ELO pentru arhivarea documentelor este absolut necesară într-o companie, e un pas important în dezvoltarea şi eficientizarea unui business sau a unei instituţii publice. Tocmai de aceea, pentru a veni în sprijinul companiilor şi a institutiilor publice, am decis să oferim un pachet de testare de o lună a acestui serviciu. În felul acesta clienţii vor putea constata şi singuri cât de important e să folosească o soluţie profesională de arhivare a informaţiilor ”, a precizat Adina Rada, Regional Manager CG&GC.

Prin punerea la dispoziţie a unei tehnologii ce oferă transparenţă asupra proceselor de afaceri, această soluţie de arhivare face disponibilă vizualizarea fluxului ce se desfăşoară între angajaţi şi departamente şi descoperă procesele de creare, revedere şi redistribuire a documentelor.

Totodată, soluţia ELO permite stocarea documentelor pe versiuni, administrarea accesului în funcţie de grupuri, persoane, documente, asigură confidenţialitatea datelor, permiţând restricţionarea accesului unor persoane neautorizate la documentele arhivate şi confidenţiale.

„Mă bucur că CG-GC foloseşte soluţia ELO DMS la un nivel extrem de ridicat de performanţă şi că prin acest lucru necesitatea soluţiei noastre, dar si avantajele folosirii ei, sunt clare. Conceptul nostru de business este sã investim în parteneri, pentru cã prin ei derulãm afacerea. Comunicãm direct şi cu clientii, investim în relaţia cu aceştia, mai ales dacã este vorba de clienţi mari, însã întotdeauna numai alãturi de un partener”, menţionează Claudiu Borşan, Director de Vânzări ELO Digital Office Romania.

În ceea ce priveşte mobilitatea acestei soluţii, ELO are integrat un modul de replicare care asigură sincronizarea securizată a informaţiilor şi documentelor arhivate între userii mobili şi arhiva centrală de date, indiferent de locaţia userului sau a arhivei.

Această soluţie de arhivare este simplu de folosit, fiind disponibilă şi prin accesarea de pe internet prin utilizarea unui browser standard.

Serverul de arhivă ELO este robust, imbatabil în ceea ce priveşte performanţa şi siguranţa datelor datorită arhitecturii future-proof şi a componentelor ce pot fi utilizate pe componente hardware separate, permiţând recuperarea mai rapidă a fişierelor arhivate.

ELO Digital Office este soluţia ideală pentru siguranţa, transferarea şi confidenţialitatea informaţiilor pe care le transmiţi. Caută soluţiile de arhivare ELO în reprezentanţele CG&GC!

Contact:

Paul Floruta – Strategic Key Account Manager – paul.floruta@cg-gc.ro

Emeric Csengeri – Key Account Manager – emeric.csengeri@cg-gc.ro

Silviu Ursulescu – Key Account Manager – silviu.ursulescu@cg-gc.ro

Adina Rada – Regional Manager – adina.rada@cg-gc.ro4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor