Tiago, doar din septembrie

25Comentarii
Tiago, doar din septembrie
ORADEA - Tiago Mall Oradea va avea, pe lângă cinema 3D, şi patinoar. Mivan Development şi Grupul Moritz au decis, în urma experienţei acumulate pe piaţa românească de retail cu Liberty Center, să mărească şi să îmbunătăţească zona dedicată distracţiei la Tiago Oradea, primul mall din cadrul proiectului Tiago Malls.

Modificări

În urma deciziei de îmbunătăţire a zonei de entertainment la Tiago Oradea, se produc trei schimbări importante în planurile anunţate iniţial de dezvoltator. Una dintre modificări este faptul că mall-ul va avea patinoar, Tiago Oradea devenind primul mall din provincie cu patinoar integrat în interiorul mall-ului, deschis pe tot parcursul anului, după ce Liberty Center (al aceluiaşi dezvoltator) fusese primul din ţară (deschis publicului la 31 octombrie în Bucureşti ). Valoarea investiţiei – 60 milioane de euro – va creşte cu 10% pentru a răspunde noilor specificaţii. În consecinţă, Tiago Oradea va fi inaugurat în septembrie 2009.

Aceste schimbări se impun datorită complexităţii lucrărilor şi intenţiei dezvoltatorului de a face din primul Tiago un mall în care vizitatorii să facă shopping şi să îşi petreacă timpul liber.

„Oamenii fac cumpărături şi în timp de criză. Mai mult, ei au avut şi au nevoie de cât mai multe opţiuni de distracţie. Ne bucurăm că putem inaugura în septembrie 2009 primul mall din provincie cu patinoar la Oradea. Ne dorim să le oferim posibilităţi diversificate de distracţie orădenilor, întrucât studiile şi experienţa ne indică faptul că vizitatorii mall-urilor pun tot mai mult preţ pe entertainment”, declară Marius Barbu, Retail Development Director MIVAN.

Tiago Oradea aşteaptă din toamna 2009 peste 15.000 de vizitatori zilnic. Acestora li se vor oferi noi opţiuni de divertisment constând în patinoar şi cinema 3D, peste 150 de magazine unde să poată face shopping, să ia masa, să se relaxeze şi să se distreze.

Vizitatorii vor avea la dispoziţie mai mult de 1.000 de locuri de parcare supraterane, permiţând un acces facil. Designul interiorului, dar şi al spaţiului exterior, este gândit în detaliu pentru a contribui la construcţia unei clădiri elegante, dar şi pentru a conferi locului o atmosferă animată şi plină de viaţă, acest sentiment unic putând fi descris ca acela al „unui întreg oraş într-o singură clădire”.

În ceea ce priveşte concursul de documentare pentru tineri, The Light se află în discuţii cu TIFF pentru a relua proiectul, ne-au informat reprezentanţii Mivan.

Dan Birta25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor