Tichete de creşă şi tichete-cadou

1Comentariu
Tichete de creşă şi tichete-cadou
Plenul Senatului a aprobat pe ultima suta de metri o propunere legislativa care prevede acordarea de catre angajatori de tichete de cresa si tichete-cadou.

Propunerea legislativa permite tuturor persoanelor juridice si fizice care încadreaza personal pe baza de contract individual de munca sa utilizeze bilete de valoare sub forma tichetelor-cadou si a tichetelor de cresa.
Valoarea nominala a tichetelor de cresa va fi de 300 de lei noi/luna pentru fiecare copil aflat la cresa si se va indexa semestrial cu indicele inflatiei.
Tichetele-cadou vor putea fi utilizate pentru campanii de marketing, studiul pietei, promovarea pe piete existente sau noi, pentru protocol, precum si pentru cheltuielile de reclama si publicitate. Încurajarea muncii

În opinia initiatorilor, senatorii Norica Nicolai si Mihail Antonie, propunerea legislativa este menita, prin acordarea tichetelor de cresa, sa încurajeze întoarcerea cât mai rapida a mamelor la locul de munca, acestea beneficiind de ajutor material sub forma tichetelor deductibile pentru angajator si angajata.


De asemenea, legea ar determina cresterea veniturilor bugetare prin aportul de taxe si impozite pe salariile femeilor, care vor fi astfel stimulate sa se întoarca la lucru.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor