Timflex gasesti un job care iti poate depasi asteptarile

Timflex gasesti un job care iti poate depasi asteptarile
Daca te-ai saturat de promisiuni desarte si iti doresti o cariera in vanzari, noi suntem solutia potrivita pentru tine.

La Timflex gasesti un job care iti poate depasi asteptarile. Activitatea ta se desfasoara intr-un cadru foarte prietenos si placut. Mai exact, este vorba despre un showroom de prezentare foarte cochet, cu o atmosfera calda si placuta, unde putem bea o cafea cu clientii, pentru a crea o consiliere cat mai relaxanta si destinsa.

La noi vei invata tehnici de abordare a clientului, cum sa iti dai seama de nevoile acestuia si mai mult, cum sa devii un consilier bun in vanzari.

Fabrica nostra imbina natura cu tehnologia, folosind fibre de aloe vera si fire de ioni de argint.

Avem saltele clasa A, ortopedice, superortopedice, latex natura 100%, spuma memory dar si cu arcuri impachetate.

Producem saltele care respecte cele mai inalte sandarde de calitate si de confort, care exista la ora actuala in Romania. Pe partea de materie prima, lucram cu Italia si pentru Italia, mai exact cu Gomma Gomma, care este un furnizor cunoscut pe plan mondial.De asemenea mai producem si paturi.

Ca si program de lucru, acesta este de 8 ore. Vei fi remunerat atat cu salar fix, care este atractiv, cat si cu comision din vanzari si bonusuri din target-e, care nu afecteaza comisionul sau partea fixa.

De asemenea exista si posibilitatea de a fi avansat in cadrul firmei. Daca esti interesat de oferta noastra, aplica un CV pe adresa de mail:timflex3@timflex.ro, si noi iti vom fi alaturi.

Pentru informatii suplimentare ne gasesti la numarul de telefon 0770145998, sau direct la sediul nostru din Oradea situat pe Blv. Dacia, Nr. 66.


P1140945

 

Advertorial!

Taguri: ,