Tinere talente în concurs de interpretare vocal-instrumentală

De Crina Dobocan
Concurs pe trei secţiuni
Concurs pe trei secţiuni - © Foto: Sebi Bratu
Peste 140 de elevi de la opt licee de arte din ţară şi-au etalat talentele, în perioada 31 martie – 1 aprilie, în cadrul Concursului judeţean cu participare interjudeţeană de interpretare vocal-instrumentală „Tinere talente”.

Ediţia a XXI-a a competiţiei s-a desfăşurat la Liceul de Arte din Oradea. La concurs au participat elevi de la licee din Alba Iulia, Timişoara, Baia Mare, Satu Mare, Bistriţa, Zalău, Cluj-Napoca şi Oradea. Concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni: pian, vioară pentru clasele I-XII şi canto clasic pentru clasele IX-XII.

Sâmbătă, 1 aprilie, la Filarmonica de Stat din Oradea a avut loc festivitatea de premiere, în cadrul căreia au fost desemnaţi câştigătorii. Tot în cadrul festivităţii de premiere a avut loc şi gala laureaţilor, unde Ana Luminiţa Pop (cls. a II-a pian) de la Şcoala „Elf” din Cluj-Napoca, Nagy Elisabeta (cls. a VI-a pian de la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduţă” Cluj-Napoca), Andreea Gheţa (cls. a VIII-a vioară de la Colegiul de Arte din Baia Mare), Gabriel Tufan (cls. a III-a vioară), Ilisz Dominik (cls. a VII-a pian), Catona Ábel (cls. a IX-a pian), Hoşco Janetka-Emilia (cls. a XI-a canto) şi Iabloncic Dominik (cls. a XII-a canto), de la Liceul de Arte Oradea, au încântat publicul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !