Tineret în acţiune

Sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului s-a desfăşurat la Braşov, în cadrul programului TIA (Tineret în Acţiune) modulul „Elemente de educaţie non-formala & Scriere de cereri de finanţare în context Tineret în Acţiune”.

Suportul financiar al cursului a fost asigurat de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Acţiune şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Din partea Asociaţiei D’ART a participat Csilla Circiu, membru fondator şi vicepreşedinte al asociaţiei. „Am avut şansa de a fi propusă de către colegii mei din ONG-ul din care fac parte pentru a participa la acest modul. Am făcut parte dintr-un grup restrâns, format din persoane de excepţie, fiecare reprezentând un ONG, din mai multe judeţe din partea de vest şi centru a României. Problematicile abordate au fost pe cât de interesante, pe atât de utile, nu numai din punct de vedere a dezvoltării individuale a noastră ca participanţi cât a aportului pe care, prin aptitudinile dobândite, îl putem aduce dezvoltării organizaţionale.

Am numai cuvinte de laudă pentru formatori, iar modalitatea de abordare a tematicii s-a facut într-un mod cât se poate de eficient şi de plăcut în acelaşi timp”, spune Csilla Circiu.  „Apreciez în mod deosebit tinerii care se implică, care „accepta” dezvoltarea lor personală, pe mai multe planuri, dincolo de dezvoltarea profesională. Pentru că viaţa poate oferi multe provocări şi numai prin implicare pluridimensională pot ajunge  să beneficieze de oportunităţile care li se oferă”, spune Olimpia Urdea, preşedinte D’ART. Asociaţia D’ARTa fost creată ci scopul promovării tinerilor artiţti profesionişti, a creşterii vizibilităţii lor pentru marele public şi a implicării artiştilor în viaţa comunităţii dar şi a comunităţii.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !