Tinerii fără loc de muncă au ocazia să participe gratuit la cursuri de formare profesională

1Comentariu
Tinerii fără loc de muncă au ocazia să participe gratuit la cursuri de formare profesională
ORADEA - Tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, fără loc de muncă şi care nu sunt înscrişi la nici o formă de învăţământ, au ocazia să urmeze gratuit cursurile de formare profesională organizate în aceste zile de Centrul Cariere din cadrul Fundaţiei Ruhama.

Este vorba de patru cursuri, dintre care unul pentru scriere de proiecte, care a demarat în 27 noiembrie, altul de operator – calculator care va dura trei săptămâni cu începere din 1 decembrie, şi altele două, de management de proiect şi dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale, pe durata a cinci zile, din data de 8 decembrie.

 

Certificate recunoscute

 

Pentru a participa, tinerii trebuie să fie absolvenţi de liceu pentru primul şi ultimele două cursuri, în timp ce pentru cel de operator – calculator este necesar doar gimnaziul. La finalul cursului, participanţii vor susţine un examen, în urma căruia aceştia vor primi certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educaţiei Naţionale, recunoscute pe plan naţional şi internaţional. Pentru înscriere, tinerii interesaţi trebuie să se adreseze Centrului Cariere, situat pe strada Universităţii nr. 4, din Oradea, în corpul de clădire al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane.

 

Mălina Pop1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor