Tinerii, sprijiniţi să îşi găsească un job

De Crina Dobocan
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor susţine tinerii să-şi găsească un job.

25 de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani vor putea participa la un curs acreditat de educaţie complementară în domeniul competenţelor antreprenoriale.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bihor a lansat metodologia de înscriere, selecţie şi participare la proiectul „Program naţional de formare”. Cursul are ca scop susţinerea tinerilor care se confruntă cu dificultăţi în a-şi găsi un loc de muncă şi se va desfăşura în lunile octombrie și noiembrie.

Participarea tinerilor se realizează exclusiv pe bază de selecţie. Aplicaţiile pentru curs pot fi depuse în perioada 11 – 18 septembrie, urmând ca analiza acestora să se facă între 19 şi 20 septembrie, iar în 21 septembrie să se afişeze rezultatele selecţiei (pe site-ul DJST Bihor). Cei nemulţumiţi de rezultate au dreptul de a depune contestaţii. Depunerea contestaţiilor se va face în 22 septembrie, pe adresa programe.tineret@mts.ro. Comisia desemnată de Ministerul Tinerului şi Sportului (MTS) va analiza contestaţiile, în perioada 25-26 septembrie 2017, rezultatele contestaţiilor urmând a fi afişate în 27 septembrie, pe site-ul DJST Bihor şi pe site-ul MTS, după caz.

Pentru a fi eligibili, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie cetăţeni români cu domiciliul stabil în România, să deţină act de identitate în perioada de valabilitate sau act de identitate cu viza de flotant, să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani şi să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, tinerii interesaţi trebuie să trimită o scrisoare de intenţie (600-1.000 de cuvinte), o copie după cartea de identitate, în copie conform cu originalul, şi viza de flotant – după caz, precum şi diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul.

Înscrierile se vor face prin poştă electronică la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, la adresa: djst.bihor@mts.ro.

„Documentele vor fi scanate în format PDF multiple pages într-un singur document, iar la câmpul subiect se vor trece numele şi prenumele aplicantului”, a arătat Daniela Băltăţescu, consilier în cadrul DJST Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !