Tir de Ziua frontieriştilor

Tir de Ziua frontieriştilor
Zeci de jurnalişti s-au aliniat miercuri în poligonul Dinamo Oradea pentru a trage la ţintă cu pistoale Carpaţi, nu înainte însă de a asculta recomandările profesorului de specialitate din cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, comisarul-şef Bogdan Creţu.

În timpul competiţiei, jurnaliştii au fost asistaţi de alţi doi specialişti din cadrul şcolii, subcomisarul Daniel Rusanda şi comisarul Marius Cura, care au făcut şi o demonstraţie de tir.

„Dedic trofeul acelor frontierişti care mă «iubesc» simţindu-se vizaţi de articolele incomode. Astfel de frontierişti dovedesc lipsă de fair-play şi faţă de colegii lor care-şi onorează prin activitate uniforma. Aşa că îi asigur cu această ocazie sportivă pe frontieriştii coruptibili că rămân în cătarea noastră…”, a declarat colega noastră pe probleme de frontieră, Georgiana Anghel, la finalul celei de-a V-a ediţii a Cupei Presei la Tir, eveniment prilejuit de Ziua Poliţiei de Frontieră.

Jurnaliştii au avut de tras trei gloanţe la ţinta piept nr. 6 şi trei la ţinta brâu nr. 7. La prima punctajul maxim care putea fi realizat era 30 de puncte, iar la cea de-a doua 15 puncte.

După cum a remarcat subcomisarul Mircea Chiorean, de la DPF Oradea, după cinci ani o ziaristă a reuşit să se impună net în faţa colegilor de breaslă.
Astfel, Georgiana Anghel (România liberă / Jurnal bihorean) a acumulat 43 de puncte, urmată fiind de fotoreporterul Grigore Junca (Crişana) şi cameramanul Gerard Gui (TVS Oradea), ambii cu 28 de puncte.

Cristian Horgoş

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !