Toamnă cu Varadinum Expo 2008

1Comentariu
Foto J.B.
Foto J.B.
173 de firme din opt ţări îşi expun produsele pe o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi. Varadinum Expo 2008 a debutat, joi, într-o frumoasă zi de toamnă.   VIDEO 1 Video  VIDEO Video 

„Nici toamna nu începe fără Varadinum  Expo”, după cum a spus viceprimarul Oradiei – Biro Rozalia – prezentă la deschiderea oficială din parte Primăriei Oradea. Lazlo Borbely, ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Locuinţei, a salutat şi el cea de-a XII-a ediţie a Varadinum Expo, promiţând, totodată că va face toate demersurile pentru ca Oradea să aibă un centru expoziţional adecvat. „Poate că găsim o posibilitate, cu sprijinul autorităţilor locale şi cu fonduri europene. Oradea merită un centru expoziţional”, a declarat Laszlo Borbely.

Acesta a adăugat că anul în curs este „un an de excepţie pentru investitorii din România. România este fruntaşă la creşterea economică din acest an cu o creştere de 9%. Acesta este un lucru bun. Înseamnă că oamenii au bani, deci şi bugetul va avea mai mulţi bani”.

Capacitate maximă

O suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi, 173 de firme din opt ţări. Acestea ar fi cifrele seci ale Varadinum Expo 2008. „Arena Antonio Alexe a ajuns la capacitatea maximă de exploatare. Mai mult nu se poate”, a precizat Andrei Bondor, directorul expoziţiei în discursul său.

După tăierea panglicii inaugurale, acesta a oferit un cadou inedit pentru a fi înmânat primarului Ilie Bolojan – un făraş şi o mătură. „Ofer acest cadou domnului primar, pentru a face curăţenie în Oradea, la propriu şi la figurat”, a afirmat Bondor.
După inaugurare, oficialităţile au făcut un tur al expoziţiei.

Program variat

Programul oferit de organizatori este foarte variat. De la concursuri de gătit pentru presă şi politicieni, la concursuri pentru copii, adunare de ajutoare pentru sinistraţii din Maramureş, conferinţe economice, concursuri de mâncat cârnaţi şi băut bere, etc. Printre produsele expuse se numără: mobilier şi decoraţiuni interioare, confecţii, încălţăminte, plante ornamentale de interior şi exterior, accesorii pentru curte şi grădină, instalaţii şi echipamente pentru încălzire, materiale de construcţii, porţi de garaj, piscine, produse pentru finisaje interioare şi exterioare, bijuterii, produse cosmetice şi multe altele.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a câştiga un premiu constând într-un mobilier, oferit de Mob Design şi Romtelecom. Biletul de intrare costă 5 lei. Joi şi vineri pensionari au acces gratuit.

Expo Varadinum Construc, fără politicieni 03.04.2008

Varadinum Expo la ediţia a XII-a 18.09.2008
Start la Varadinum Expo 2008, 24.09.2008

Dan Birta

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor