„Toamnă” cu Varadinum Expo

5Comentarii
Biro Rozalia şi Andrei Bondor au tăiat panglica
Biro Rozalia şi Andrei Bondor au tăiat panglica
Toamna orădeană” a debutat, joi – 24 septembrie, ca de obicei cu „Varadinum Expo”. Expoziţia din acest an, deşi sub semnul crizei, adunat la start circa 130 de firme din România, Ungaria, Croaţia şi Slovacia. Imagini
Video: Toamna cu Varadinum Expo  Video  |  Video: Dansuri populare  Video  Forum

Orarul „Toamnei orădene”

 

Toamna orădeană” a debutat, joi – 24 septembrie, ca de obicei cu „Varadinum  Expo”. Expoziţia din acest an, deşi sub semnul crizei, adunat la start circa 130 de firme din România, Ungaria, Croaţia şi Slovacia.

Înaintea deschiderii festive au evoluat în faţa celor prezenţi ansamblurile folclorice „Florile bihorului” şi „Csillagocskak”, care au încânntat asistenţa. Deschiderea festivă a adunat mai mulţi politicieni, care au ţinut lecţii despre criza economică celor prezenţi, care, majoritatea erau cu urechile şi cu gândurile în altă parte. „E un moment important în viaţa orădenilor şi Oradiei deschiderea festivă a «Expo Varadinum» şi «Toamnei orădene». Gândul cu care deschidem această expoziţie este că suntem o comunitate puternică, care ne confruntăm cu actuala criză economică, dar mergem mai departe”, a declarat Biro Rozalia, viceprimarul Oradiei.

Europarlamentarul Winkler Iuliu, un obişnuit al manifestărilor de acest fel de la Oradea este de părere că, „Cooperarea româno-maghiară este unul dintre pilonii dezvoltării societăţii aici la Oradea”.

 

Ediţia XIII-a

 

Expoziţia din acest an se plasează sub semnul cifrei 13, drept pentru care organizatorii au legat o serie de manifestări de această cifră. „Am legat mai multe lucruri de cifra 13. Participanţii au primit un discount de 13%, vor fi 13 acţiuni colaterale, 13 seturi de cadouri şi 13 trupe de amatori în spectacol”, a declarat Andrei Bondor, directorul manifestării.

Expoziţia este deschisă publicului în fiecare zi de la ora 11:00, sâmbătă şi duminică de la ora 10:00. Activitatea la Gastro Fest va continua până la ora 21:00. Aici vor avea loc diferite concursuri pentru vizitatori, presă şi politicieni.

Pe baza biletului de intrare, care costă 5 lei, vizitatorii vor avea posibilitatea să câştige mai multe premii. Dintre acestea amintim turul oraşului cu un Elicopter Bell 222 SP, amenajat în varianta VIP. De asemenea, pe parcursul celor patru zile vor avea loc diferite concursuri şi demonstraţii pentru vizitatori.

Dan Birta5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor