Toate drumurile duc la Automobil Expo 2006

Toate drumurile duc la Automobil Expo 2006
Începând de miercuri, toate drumurile amatorilor de automobile duc la „Automobil Expo 2006”. Organizatã în parcarea de la Selgros, expozitia se întinde pe o suprafatã de circa 8.000 mp.  Programul Automobil Expo 2006

Peste 150 de masini din peste 25 de mãrci vor putea fi admirate în cea de a IX – editie a expozitiei automobilistice. Inaugurarea a fost iesitã din comun. Fãrã tãieri de panglicã, fãrã discursuri sforãritoare. Organizatorii: Expo Varadinum, Camera de Comert si Industrie Bihor, Auto Bara & Co si Selgros au lãsat lucrurile sã decurgã de la sine.

Evenimentul a început cu intrarea în expozitie a campionului national la VTM pe 2005 – Dan Luncan – pe noua sa masinã de curse cu care concureazã anul acesta. Vremea nu a prea tinut cu organizatorii, dar ploaia s-a oprit ca la un semn odatã cu inaugurarea expozitiei.

Program variat

Organizatorii promit în cele patru zile de expozitie un program variat, care nu-i va plictisi pe vizitatori. Cei puternici au putut participa miercuri la un concurs de tractat masini. Azi, de la ora 12:00 va avea loc un concurs maraton pe biciclete de la B-dul Dacia la Selgros.

De la ora 13:00, Politia Rutierã împreunã cu ACR vor sustine cursuri de disciplinã rutierã pentru copii. Copiii îsi vor putea arãta îndemânarea, de la ora 14:00, la concursul de îndemânare cu bicicleta într-un poligon special amenajat, iar de la ora 15:00, copiii de clasele I – IV vor participa la un concurs de desene pe asfalt.

Vineri de la ora 16:00 va avea loc un show aviatic. De la 17:00 un concurs de tuning, iar de la ora 18:00, Concursul Miss Autombil Expo. Sâmbãtã, pe o pistã special amenajatã se va desfãsura o demonstratie de carting si va fi prezentatã echipa ACR Rally Team. La ora 17:00 se va extrage premiul vizitatorului: o motoretã oferitã de Gazex Trade.

Automobile

Dintre mãrcile de autombile prezente în expozitie amintim: Renault, Nissan, Dacia Logan, Daewoo, Mitsubishi, Kia, Skoda, Hyundai, Ford, Toyota, Volkswagen, Audi, Lada, Seat, Honda, Suzuki, Citroen, Peugeot, Jeep, Land Rower. De asemenea, participã firme din domeniul lubrifiantilor, anvelopelor si acumulatorilor auto.

Dan Birta

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !