Tokes Laszlo divorţează

20Comentarii
Tokes Laszlo divorţează
Soţia europarlamentarului Laszlo Tokes a intentat divorţ la Judecătoria Oradea. În cererea de divorţ, Tokes Edith îşi acuză soţul, printre altele, de „nenumărate aventuri pe care le-a avut, unele de care ştiau şi colegii lui, din moment ce nu s-a sfiit să fie discret” . Primul termen al procesului de divorţ a fost stabilit la Judecătoria Oradea pentru 12 mai.

Soţia europarlamentarului Laszlo Tokes a intentat divorţ la Judecătoria Oradea, iar în solicitarea depusă în instanţă arată că este exclusiv vina soţului său, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care îl acuză de infidelitate, relatează Mediafax.

În cererea de divorţ, Tokes Edith îşi acuză soţul, printre altele, de „nenumărate aventuri pe care le-a avut, unele de care ştiau şi colegii lui, din moment ce nu s-a sfiit să fie discret” . Ea adaugă că, „dacă se impune”, va dovedi aceste lucruri „cu martori sau înscrisuri: scrisori de dragoste, sms-uri, notiţe”.

Tokes Edith susţine că, în cei 25 de ani de căsătorie, a fost „terorizată şi traumatizată psihic” de soţul său, care avea obiceiuri „absurde”, între care şi acela de a comunica în scris cu familia.

„S-a ajuns la absurditatea să comunice cu mine şi cu copiii prin intermediul scrisorilor pe care ni le trimitea în mod oficial, circa 200 de scrisori, şi al unui jurnal în care ne adresa întrebările la care aştepta răspuns: eram obligaţi să menţionăm fiecare cheltuială pe care am avut-o, cu bonul ataşat: lapte, fructe, curent, etc.”, scrie în solicitarea depusă la Judecătorie.

Potrivit cererii de divorţ, Tokes refuza să se afişeze cu soţia sa între prieteni, la dineuri ori petreceri.

Primul termen al procesului de divorţ a fost stabilit la Judecătoria Oradea pentru 12 mai.

Cei doi au împreună trei copii: doi băieţi şi o fată.

C.C.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor