Tombola OTL

Cu ocazia centenarului tramvaiului si a semicentenarului autobuzului orãdean, OTL organizeazã o tombolã în perioada 1 martie – 4 iunie. La tombolã participã biletele cu douã cãlãtorii cu seria 2C, cumpãrate începând cu data de 1 iunie si toate tipurile de abonamente care au valabilitatea începând cu 1 iunie.

Fiecare participant trebuie sã depunã în urne cinci bilete sau abonamentul, puse într-un plic înscris cu datele personale (nume, prenume, CNP, adresã, numãr de telefon). Urnele se gãsesc la sediul regiei (strada Atelierelor nr.12), la biroul de miscare tramvaie din strada Cele Trei Crisuri si la chioscurile de bilete de la Parcul Olosig si din capãtul cartierului Nufãrul.

La sectiunea „Bilete” se vor acorda zece premii, constând într-un abonament gratuit valabil pe toate liniile timp de o lunã. La sectiunea „Abonamente” se vor acorda 20 de premii, constând într-un abonament gratuit de acelasi tip cu cel depus, valabil pe douã luni consecutive, începând cu data solicitatã de câstigãtor.

Extragerea va avea loc în 10 iunie, în Parcul Nicolae Bãlcescu.

Zoltan Pengo0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !