Tombolă pentru copiii din Ioaniş

De Crina Dobocan
Tombolă pentru copiii din Ioaniş
Asociaţia Caritas Eparhial organizează o tombolă cu premii pentru a susţine copiii din Centrul de Zi Ioaniş.

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează tombolă cu premii pentru a susţine Centrul de Zi de la Ioaniş, frecventat de copii cu posibilităţi materiale reduse. Tombola, denumită „Loterie pentru Centrul de Zi Ioaniş”, a început în 3 mai şi se încheie în 12 iunie 2016.

Cei interesaţi să susţină programul organizaţiei orădene îşi vor putea procura bilete de la Librăria Gutenberg, de la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea (str. Ep. Mihai Pavel nr. 3), din Magazinul „Din şifonier”, precum şi de la voluntarii Caritas.

Potrivit regulamentului, pentru a participa la Loterie persoanele trebuie să achiziţioneze minimum un bilet în valoare de 5 lei. Regulamentul este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant şi poate fi consultat la sediul organizatorului, precum şi pe site-ul: http://www.caritaseparhial.ro.

„În joc sunt puse 10 premii, premiul cel mare fiind o săptămână la Rimini (Italia) pentru două persoane. Extragerea premiilor se va realiza în data de 16 iunie, la ora 11:00, la sediul asociaţiei noastre. La extragere va fi invitată şi presa, însă orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere”, a declarat părintele Vasile Şoptea, directorul Caritas Eparhial Oradea. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi publicate pe site-ul ONG-ului orădean. Câştigătorii vor putea intra în posesia premiilor din momentul anunţării lor până la data de 30 iunie, la sediul organizaţiei.

Premii

Premiul 1: O săptămână la Rimini, Italia (2 persoane);
Premiul 2: Şcoală auto, categoria B (o persoană);
Premiul 3: Un weekend la Coada Lacului (2 persoane);
Premiul 4: O cină pentru 2 persoane la Hanul cu Noroc;
Premiul 5: Un robot de bucătărie;
Premiul 6: O pereche încălţăminte – Leonardo;
Premiul 7: Un voucher în valoare de 50 de lei dinŞifonier
:Premiul 8: O carte, Istoria Oraşului Oradea;
Premiul 9: Un set de produse cosmetice;
Premiul 10: Două bilete la Filarmonică

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !