Top chef-ii de la Dacia

Top chef-ii de la Dacia
Doamnele învăţătoare Mia Floruţ şi Gabriela Negruţ au coordonat proiectul derulat la clasele III B şi III D, la Şcoala Dacia.

„Astăzi bem apă, nu suc! De astăzi consumăm fructe şi legume de 5 ori pe zi. Mâncăm fructe şi legume de culori diferite. Începem fiecare dimineaţă cu gimnastică de învioare. Facem mişcare o oră pe zi. Servim micul dejun în fiecare dimineaţă ”. Acestea sunt doar câteva dintre regulile cu care doamnele învăţătoare Maria Floruţ şi Gabriela Negruţ încearcă să-i obişnuiască pe elevii din clasele III B şi III D de la Şcoala Dacia din Oradea, astfel încât acestea să se transforme în rutină, în mod de viaţă.

Creşterea consumului zilnic de legume şi fructe a fost obiectivul proiectului „Viaţa ”. După partea teoretică, copiii, împreună cu doamnele învăţătoare, au participat ieri la proba practică. Cu toţii au fost extrem de implicaţi şi au aşteptat cu nerăbdare momentul în care să-şi pună bonetele şi şorţurile de bucătari şi să pregătească câte o salată de fructe. „A fost o zi minunată. Cred că împreună cu prietene mele am făcut cea mai bună salată de fructe din lume ”, a spus Mara Duma, din clasa a III-a D.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !