Topul CSŞ Bihorul 2006

ORADEA – Conducerea CSŞ LPS Bihorul a întocmit clasamentul celor mai buni sportivi ai săi în sezonul 2006. Ierarhia se prezintă astfel:

1. Dan Fâşie, judo 66 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Performanţe: locurile I la CM de tineret şi juniori; locurile I la CN de seniori (individual şi pe echipe), la CN de juniori; locurile I la turneele de Categoria A de la Cetniewo, Lyon, Bremen, bronz la Bremen şi Sankt Petersburg; component al lotului naţional olimpic de seniori.

2. Cornelia Deiac, atletism juniori I, antrenori Mariana şi Virgil Preda. Locul VI la CM de juniori (6,34 m); locurile I la CN şcolar (6,28 m) şi de junioare I (6,24 m); locurile II şi III la CN de tineret (6,34, respectiv 6,31 m); locul II la CN de junioare I (6,31 m); locurile III şi V la CN de tineret, respectiv senioare (6,31 m); componentă a lotului naţional de junioare.

3. Andrei Timoce, scrimă juniori II, antrenori Nicolae Ille (emerit), Dragoş Şpan. Locurile I la Campionatul Balcanic de juniori II (individual) şi juniori I (cu echipa României); locurile I la CN de seniori (cu echipa Crişul), la CN de juniori II (individual), la Cupa României seniori cu echipa Crişul; bronz la CN de juniori I; locul XI la CM de juniori I cu echipa României; component al lotului naţional de juniori.

4. Adrian Merge, judo 73 kg juniori I, antrenori emerit Emil Morar. Locul II la Campionatul Balcanic de juniori I; locurile I la CN şcolar şi de juniori I; locurile III la CN de seniori şi la tineret; locurile II la CN de tineret şi juniori (ambele pe echipe); locul III la turneul de Categoria A juniori din Turcia; component al lotului naţional de juniori.

4. Cristian Rupa, judo 60 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locul I la Campionatul Balcanic de juniori; locurile I la CN de juniori (individual), la CN de seniori (cu echipa); locurile II la CN de tineret, CN de juniori I (ambele pe echipe); locul III la CN de seniori; component al lotului naţional şi al Centrului olimpic de juniori.

5. Octavian Boboc, judo 90 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locurile I la CN şcolar, la CN de juniori I, la CN de seniori (pe echipe), la turneul de categoria A juniori de la Chişinău; locurile II la CN de tineret (individual şi pe echipe), la CN de seniori (pe echipe); component al lotului naţional de juniori.

6. Andrei Vultur, judo 100 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locurile I la CN şcolar, la CN de juniori I şi la turneul de categoria A juniori din Turcia; locurile II la CN  de tineret (individual şi pe echipe) şi la CN de juniori; locul V la CN de seniori; component al lotului naţional şi al Centrului olimpic de juniori.

6. Daniel Matei, judo 90 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locul I la CN de seniori (pe echipe); locurile II la CN şcolar, la CN de juniori, la CN de tineret (pe echipe); locurile III la turneul de categoria A juniori de la Paks, la CN de seniori, la CN de tineret; component al lotului naţional şi al Centrului olimpic de juniori.

7. Titus Nicoară, baschet juniori I, antrenor Dragoş Oprea. Locul I la CE de tineret, Seria B, cu naţionala României; 20 de prezenţe în echipa naţională de juniori; locul II la CN de juniori I; locul VIII cu CSM Oradea în Divizia A; component al echipei naţionale de juniori.

8. Adrian Checiu, judo 81 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locurile I la turneul de categoria A juniori din Italia, la CN de juniori (pe echipe); locurile II la CN de tineret (individual şi pe echipe), la CN de juniori; component al lotului naţional de juniori

9. Marius Ţigan, lupte greco-romane juniori I, antrenor Florian Miclea; locul I la CN de juniori lupte libere; locul II la CN de juniori lupte greco-romane; locurile III la Cupa României juniori I (individual şi pe echipe).

9. Daniela Popovici, atletism junioare II, antrenor Liviu David. Locul I la Campionatul Balcanic de juniori II, la CN de junioare II; locul III la CN de junioare I; componentă a lotului naţional de junioare.

10. Balla Zsolt, judo 100 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locurile I la CN şcolar, la CN de seniori (pe echipe), la CN de juniori (pe echipe); locul II la CN de juniori, la CN de tineret (individual şi pe echipe); locul V la CN de seniori; component al lotului naţional de juniori.

10. Adrian Moga, judo 66 kg juniori I, antrenor emerit Emil Morar. Locurile I la CN şcolar, la CN de tineret, la CN de juniori (pe echipe); locurile II la Campionatul Balcanic de juniori, la CN de juniori; locul III la turneul de categoria A juniori din Italia; component al lotului naţional de juniori.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase