Topul tenismenilor CS Vointa 2011

Ionut Urda
Ionut Urda
Clasamentul celor mai buni zece tenismeni ai CS Voinţa în sezonul 2011 se prezintă astfel:

1. Ionuţ Traian Urda (antrenor Bogdan Sturzu). Campion naţional de iarnă în proba de dublu 16 ani, alături de clujeanul Patrick Ciorcilă şi semifinalist în proba de simplu. A fost selecţionat la lotul naţional pentru CE pe echipe. Din păcate, a fost accidentat câteva luni de zile, reluându-şi antrenamentele abia de o lună. Posedă calităţi fizice şi tehnice remarcabile. Vizează confirmarea în clasamentul european individual în anul 2012.

2. Simina Bodea (antrenor Ionuţ Hodişan, preparator fizic Constantin Stohor). A făcut puncte în clasamentul internaţional, participând în 2011 la numeroase turnee ITF în Elveţia, Germania, Cehia, Slovacia. A luat parte şi la Orange Bowl (SUA), un veritabil Campionat Mondial al juniorilor, fiind prima tenismenă din Bihor participantă la renumita competiţie americană. În luna decembrie 2011 s-a aflat la un circuit de concursuri în Florida, la Miami, câştigând un turneu la 18 ani fete şi fiind finalistă la un altul. A luat parte de asemenea la mai multe turnee de 10.000 USD în ţară. Este partenerea de antrenamente şi concurentă a jucătoarei nr. 1 în Europa la această categorie de vârstă, Ioana Loredana Roşca (CSM Craiova), care se pregăteşte la CS Voinţa.

3. Nora Nemes (antrenor Boros Imre, preparator fizic Florin Indrie), categoria 12 ani fete. A ocupat locul III în clasamentul naţional la categoria sa de vârstă, fiind selecţionată la lotul naţional al României pentru Campionatul European pentru echipe de 12 ani, unde reprezentativa noastră s-a situat pe locul III. A câştigat turneul internaţional ETA de la Timişoara, dotat cu Trofeul Dyadora, precum şi alte două competiţii în Ungaria, la Pecs şi Budapesta. S-a impus de asemenea la turneele naţionale de la Cluj-Napoca, Victoria şi Bucureşti.

4. Nimrod Nemes (antrenor Boros Imre), categoria 10 ani băieţi. S-a aflat pe locul II în clasamentul naţional, dar l-a învins şi pe deţinătorul primului loc. A stabilit un veritabil record în 2011, câştigând toate cele zece turnee naţionale la care a participat.

5. Rareş Mihuţ (antrenor Ina Danciu, preparator fizic Constantin Stohor), categoria 12 ani băieţi. A câştigat trei turnee în 2011, disputând de asemenea alte trei finale şi trei semifinale. Este una din speranţele tenisului orădean.

6. Zeina Farran (antrenor Nicolae Matache, preparator fizic Florin Indrie), categoria 16 ani fete. Este o prezenţă constantă în topul CS Voinţa în ultimii cinci ani. În 2011 a participat la mai puţine turnee naţionale în România, fiind plecată timp de mai multe luni în ţara sa natală, Liban. Ea a fost campioană naţională a Libanului la 16 ani fete în acest an, disputând finala în compania sorei sale, Rachil.

7. Rachil Farran (antrenor Nicolae Matache, preparator fizic Florin Indrie), categoria 14 ani fete. A câştigat trofeele Damaco şi Gavella, după care a plecat în ţara natală, Liban, unde s-a impus la Campionatul Naţional, la 14 ani fete, fiind de asemenea finalistă la categoria 16 ani.

8. Andreea Ionuţ (antrenor Ionuţ Hodişan), categoria 14 ani fete. A câştigat Trofeele Euronet şi Siroco la Oradea, precum şi Trofeul Dafora la Mediaş.

9. Giana Cormoş (antrenor Mucenic Chirilov, preparator fizic Constantin Stohor), categoria 12 ani fete. A câştigat Trofeul Euronet, ajungând totodată în faze superioare la celelalte turnee organizate în anul 2011 de CS Voinţa.

10. Andreea Silaghi (antrenor Mucenic Chirilov, preparator fizic Constantin Stohor). Este componentă a formaţiei CS Voinţa care a devenit nu cu mult timp în urmă vicecampioană naţională pe echipe.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !