Trafic închis în zona Punctelor Cardinale, mai multe zile la rând

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
Trafic închis în zona Punctelor Cardinale, mai multe zile la rând
© foto: tion.ro
Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții de circulație în zona centrală, mai precis în zona intersecției Punctele Cardinale. Drumarii SDM vor pune stratul de uzură, astfel că închid trei sectoare de străzi, timp de mai multe zile.

De marți se închide complet circulația pe str. Martin Luther, până joi. De vineri se închid străzile Hector și sectorul din Piața I.C. Brătianu care leagă Popa Șapcă de Take Ionescu, până lunea viitoare.

„Pentru executarea lucrărilor de așternere strat de uzură la obiectivul «Lucrări de reparații bv. Revoluției din 1989 – I.C. Brătianu – str. Michelangelo» Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier în perioada 20.08.2019 – 22.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv în perioada 23.08.2019 – 26.08.2019 pe str. Hector și în Piata I.C. Brătianu pe sectorul care face legătura între str. Popa Șapcă și bv. Take Ionescu”, transmit reprezentanții primăriei.

Oficialii municipalității nu au anunțat care sunt rutele alternative pentru șoferi, însă cel mai probabil aceștia vor putea merge prin Piața Mărăști sau pe lângă Palatul Administrativ.

Vă reamintim, se lucrează pe nouă străzi și în două intersecții în zona centrală, pe: Martin Luther, Hector, Bd. I.C. Brătianu, Michelangelo, str. 20 Decembrie 1989, Bd. C.D. Loga, Bd. Revoluției, Bd. Regele Ferdinand, Bd. Regele Carol I și în piețele Iancu Huniade și I.C. Brătianu.

Pe străzile Martin Luther, Oituz și Hector va fi amenajată câte o bandă în plus de circulație, iar în intersecția de la Punctele Cardinale se va intra pe câte o bandă în plus. Pe Bd. I.C. Brătianu a fost desființată fâșia de pământ pe care erau așezați palmierii aduși de primarul Robu în urmă cu câțiva ani în Timișoara, urmând ca de-o parte și de alta a șoselei să fie amenajate parcări la 45 de grade, ne-au dezvăluit cei din PMT.

Pe arterele aflate în șantier și pe care se circulă cu restricții încă de la jumătatea lunii iulie vor fi amenajate și piste de biciclete, însă pe trotuare, nu pe carosabil.

Pe Michelangelo va fi făcută iarăși câte o bandă de circulație în plus, pe ambele sensuri, ne-au mai spus cei din primărie, iar sensul de la Liceul MIU va suferi și el modificări. Se dorește crearea unei stații pentru cinci autocare turistice.

Lucrările la străzile din zona centrală ar trebui să țină până în 9 septembrie, primăria anunțând restricțiile de circulație încă de la jumătatea lunii iulie.

De asemenea, în perioada 15 iulie – 26 august, au fost impuse restricții de circulație în zona Pieței Gh. Domășneanu, pe Calea Stan Vidrighin, pe Bd. Liviu Rebreanu, pe str. Venus și pe Calea Buziașului, pentru „lucrări de întreținere”.

UPDATE. Modificări de program

Reprezentanții Serviciului de Transport din cadrul PMT anunță că se modifică, în sensul decalării cu o zi, închiderea traficului rutier pe str. Martin Luther.

„Pentru executarea lucrărilor de aşternere strat de uzură la obiectivul «Lucrări de reparaţii bd Revoluţiei din 1989 – I.C. Brătianu – str. Michelangelo» Primăria Municipiului Timişoara anunţă că se va închide traficul rutier în perioada 21.08.2019-23.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv în perioada 23.08.2019, de la jumătatea zilei, până în 26.08.2019 pe str. Hector şi în Piaţa I.C. Brătianu pe sectorul care face legătura între str. Popa Şapcă şi bv. Take Ionescu. Relațiile permise: str. Popa Şapcă = Piaţa Mărăşti relaţie de dreapta, str. Oituz – str. M Luther relație de dreapta, bv. T. Ionescu – str. Popa Șapcã 1 banda de dreapta”, transmit aceștia.

Articole pe aceeași temă:

Poza zilei din Timișoara lui Robu: înainte și după tăierea copacilor. Lucrările din centru avansează

Restricții de circulație în centru. Se lucrează mai cu spor, anunță primăria0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !