Tragerea Loto 6 din 49 naşte controverse

8Comentarii
Tragerea Loto 6 din 49 naşte controverse
Unii dintre telespectatori pun totul pe seama hazardului, iar alţii apreciază că rezultatul a fost viciat de tehnica folosită de Loteria Română.

“Părerea mea este că maşinăria aia se poate automatiza într-atât de mult încât să se comande bilele. De exemplu, un chip RFID ca la animale se poate introduce în bile astfel încât, la apropierea de zona în care se aleg bilele să fie aleasă cea care trebuie. De asemenea, se poate face un sistem cu camere video de mare viteza şi câteva computere să poată urmări şi identifica bilele care se apropie de zona de selecţie. La atâţia bani câţi sunt implicaţi la loterie nu cred că este exagerat să credem că este posibil să se fi băgat sute de mii de euro în metode de fraudat”, spune unul dintre comentatori.

O altă telespectatoare, Viorica Iovan, arată că nu este nimic bizar în combinaţia de numere de la extragerea de ieri.

Şi ziarele de astăzi au găsit calificative mai puţin obişnuite pentru extragerea Loto 6 din 49 de ieri.

Cotidianul informează sec: Extragere imposibilă la Loto 6 din 49. Marele premiu de peste şapte milioane de euro, pus la bătaie de Loterie, rămâne în joc, nimeni nereuşind să ghicească cele şase numere.

La rândul său, Evenimentul zilei numeşte numerele ciudate şi subliniază că duminica viitoare la categoria întâi va fi un premiu-record care va depăşi 8 milioane de euro. Tot în Evenimentul zilei, Liliana Ghervasuc, şefa Loteriei, declară, însă, că numerele extrase nu sunt surprinzătoare şi doar numărul 18 a stricat ploile jucătorilor. Preşedintele Loteriei Române mai arată că, în ultima vreme, oamenii preferă să joace şiruri de numere consecutive sau bifează cifrele de pe verticală, aşa cum apar înscrise în biletul de joc.

Şi cotidianul Gândul scrie despre extragere sub titlul Blestemul numerelormari. Acelaşi ziar consideră că rezultatele i-au deziluzionat pe români, obişnuiţi să considere ca norocoase şi să parieze numere mici, adesea asociate cu luna sau data la care s-a întâmplat un anumit eveniment important din viaţa lor.

Un titlu din registrul mistic foloseşte şi Gardianul care vorbeşte despre “Combinaţia Fiarei”. Tot aici se afirmă că numerele ar fi fost extrase într-o combinaţie cel puţină bizară, care ar fi dat naştere unor speculaţii privind corectitudinea Loteriei.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor