„Traian Lalescu“, în recital

„Traian Lalescu“, în recital
REŞIŢA – Elevii Liceului Teoretic „Traian Lalescu“ au organizat joi, 21 decembrie, un spectacol deosebit, de Crăciun. Spectacolul a fost gândit ca un cadou din partea „artiştilor“ pentru profesorii şi colegii lor.

Iniţiativa a aparţinut profesorilor: Rodica Bădescu, Floarea Oravetz, Elena Ivan şi coordonatorul de proiecte, Luminiţa Broască. Programul a început cu un scurt moment introductiv realizat de trupa de teatru în limba română „Ridendo“ şi a continuat cu dansuri de societate.

Unul dintre cele mai reuşite momente a fost concertul karaoke, la care au participat elevi şi… profesori. Sceneta pregătită de trupa de teatru „Ridendo“, „O slujbă de Crăciun“, a reprezentat punctul culminant al spectacolului.

Elevii s-au inspirat din realitatea cotidiană şi au prezentat, într-un mod original, cum se obţine o slujbă în zilele noastre. Trupa are 20 de membri şi este coordonată de profesoara Elena Ivan. Scenetele au fost scrise de elevii Antonie Baieţoniu si Alexandra Demian. Apoi au urmat formaţia de majorete „Fortuna“ şi un moment muzical susţinut de corul „Ison“.

Spectacolul a avut bineînţeles parte şi de sprijinul direcţiunii. „Faptul că suntem performeri la şcoală a fost recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale prin diploma de merit acordată ieri directorului liceului nostru, profesorul Pavel Ghimboaşă, însoţită de 100 milioane lei. Dar noi suntem buni şi la voia bună, cântec şi mai ales la distracţie“, a spus directorul adjunct, prof. Adrian Doxan.

Oana Copocean0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase