Training pentru proiecte

Training pentru proiecte
ORADEA - Organizaţia de tineret AIESEC derulează în această perioada proiectul „Grant my Grant” dedicat organizaţiilor non-guvernamentale care doresc pregătirea oamenilor pentru redactarea şi implementarea de proiecte cu finanţare externă.

Proiectul va fi derulat în perioada 21 mai-18 iulie şi se bucură şi de prezenţa a doi studenţi străini, care vin tocmai din Hong Kong şi Singapore.

„Obiectivul principal al proiectului este de a pregăti ONG-urile pentru crearea şi implementarea proiectelor cu finanţare prin diferite programe de granturi”, anunţă Teodora Popa, preşedintele AIESEC. Aceasta anunţă că activităţile se vor derula în patru module, primul fiind organizarea şi derularea unei conferinţe de pregătire cu reprezentanţii ONG-urilor şi ai studenţilor.

Prticipare internaţională

La proiect participă şi doi studenţi din Hong Kong şi Singapore care vor ajuta la derularea programului de activităţi pentru realizarea trainingului de management. Kevin Chung, care vine de la Universitatea din Hong Kong, susţine că activează în cadrul AIESEC de aproximativ doi ani şi este încântat de schimbul intercultural realizat în vizitele în ţările străine.

În proiect este implicată şi Asociaţia Studenţilor Medicinişti de la Oradea, iar proiectul este finanţat de primaria Oradeaîn urma unui proiect depus în primăvară de către studenţi. Finalizarea activităţilor este programată pe 18 iulie, dată până la care paticipanţii vor putea să redacteze proiecte eligibile pentru diferite finanţări prin programele de granturi.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !