Trăiri intense, la final de grădiniță

De Alexandru Guiaș
Trăiri intense, la final de grădiniță
Copiii grupei mari de la Grădinița nr.34 din Oradea, însoțiți de educatoarele lor (Daniela Lezeu și Ana Modog) au petrecut trei zile superbe în natură, într-o zonă unde șipotul apei, foșnetul frunzelor și ciripitul păsărilor te transpun într-o lume de vis.

Acest loc mirific se află la Lazuri de Roșia. „La finele acestei luni, la sugestia unor părinți, alături de prichindei, am poposit la poarta gospodăriei unde odinioară răsuna vioara cu goarnă a renumitului rapsod popular Dorel Codoban.

Pe vatra acestei gospodării se află acum pensiunea care-i poartă numele. Aici am fost primiți de gazde (Maria și Dan Dumitru) cu brațele deschise, cu zâmbetul pe față, urându-ne, bun venit. Vreme de trei zile, copiii au descoperit minunățile naturii, au făcut drumeții de-a lungul satului, s-au jucat în aer liber și au vizitat Moara de Apă de la Roșia, iar la final s-au întors acasă cu impresii de neuitat și cu multă voie bună”, a precizat Daniela Lezeu, una din educatoare.

4gradinari in natura1

De asemenea, în ultima zi a anului școlar, în prezența părinților, copiii, printr-un frumos program artistic au marcat Ziua Universală a Iei și și-au luat rămas bun de la educatoare, care trei ani de zile i-au îndrumat cu multă dragoste și responsabilitate. Clipele petrecute împreună în această ultimă zi au fost pline de emoție, bucurie, încredere, și toți, deopotrivă copii, părinți sau educatoare, au avut o mică lacrimă în colțul ochilor.

4serbarea iei

Părinții, le-au mulțumit doamnelor educatoare pentru devotamentul, profesionalismul și dragostea cu care i-au înconjurat pe copii în acești ani. De acum, foștii grădinari vor păși spre o nouă viață, viața de școlar, iar în sală vor răsuna de la toamnă glasurile altor copiii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !