Ştrand la Sântandrei

4Comentarii
Parc, ştrand, canalizare, asfaltare. Acestea sunt proiectele pe care mizează Primăria Sântandrei.

„Avem un puţ de apă geotermală, forat anul trecut. Şi dorim să profităm de pe urma apei geotermale. De aceea vom contracta un studiu de fezabilitate în vederea execuţiei unui ştrand la Sântandrei. Lucrarea va fi cofinanţată din bugetul local cu fonduri de la Agenţia de Dezvoltare Regională”, spune Ioan Mărcuş, primarul de Sântandrei. Administraţia din Sântandrei, în dorinţa de a-şi optimiza posibilităţile de finanţare, a depus proiecte de câte ori a identificat o sursă de finanţare. La Ministerul Agriculturii au fost depuse trei proiecte: reabilitarea străzilor pentru asfaltarea acestora după încheierea lucrărilor de canalizare, construirea unei noi grădiniţe, precum şi reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural din Palota.

20 de apartamente

„La Ministerul Mediului avem depus pentru aprobare studiul de fezabilitate pentru execuţia lucrării de alimentare în Palota şi execuţia reţelei de canalizare în Sântandrei şi Palota, a adăugat primarul. La Ministerul Dezvoltării a fost depus un proiect pentru construirea în anul 2010 a 20 de apartamente pentru tinerii din comuna Sântandrei, pe programul ANL. Sperăm că în decembrie se va organiza licitaţia pentru primele 20 de apartamente din cele 72 apartamente promise de ministruul Blaga”. 10 miliarde de lei ar urma să fie investiţi într-un parc de agrement  de peste un ha în Palota.

Veronica Bursaşiu4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor