Ştrandul Venus, licitat şi revendicat

Strandul Venus
Strandul Venus
A doua rundă de licitaţie pentru Ştrandul Venus s-a consumat marţi, 14 iulie.

Doar SCT Felix s-a prezentat şi de această dată la licitaţia pentru Ştrandul Venusorganizată la Primăria Sânmartin. Conform şefului Departamentului Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Sânmartin, Ciprian Căprar, SCT a oferit suma înscrisă în caietul de sarcin, adică 4,7 milioane euro plus TVA. Cum nu a fost decât un singur ofertat şi de această dată, se trece în faza urnătoare la atribuirea prin negociere. În acest sens se va forma o comisie care va stabili cum se va face plata. „Comisia primeşte drept de negociere directă cu Consiliul Local pentru termenele de plată”, spune Ciprian Căprar.

Se judecă

Ecuaţia licitaţiei organizate pentru ştrandul Venus se complică. În Cartea Funciară a fost înscris un localnic care revendică, nici mai mult nici mai puţin decât 12,500 mp din ştrand. Termenul de judecată este chiar azi. Conducerea SCT nu exclude posibilitatea de a-şi retrage oferta , dacă litigiul nu se soluţionează. Ştrandul „Venus” este cel mai mare ştrand termal din staţiunea Băile 1 Mai. Are 14 bazine din care un bazin olimpic. Primăria doreşte să vândă ştandul pentru a achita datoriile societăţii de gospodărire comunală.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !