Ştrandurile orădene, o soluţie pe criză

10Comentarii
Ştrandurile orădene, o soluţie pe criză
Orădenii îşi pot petrece concediul şi vacanţa în ştrandurile din municipiu.

În această perioadă de criză nu toată lumea are bani să-şi petreacă vacanţa sau concediul la mare sau la munte, într-o staţiune. Pentru orădenii cu bani mai puţini, şi nu numai, o variantă de petrecere a timpului liber este ştrandul.

Oradea dispune de două ştranduri cu apă termală: Municipal şi Ioşia Nord, deschise zilnic între orele 8:00 – 19:00, mai puţin lunea când este zi de curăţenie.

Ştrandul Municipal

Bazine cu apă termală, locuri de joacă pentru copii, opt puncte de alimentaţie publică, teren de beach – volei, tabere de vară pentru copii, seri cu manifestări pentru tineret. Toate acestea îi aşteaptă pe orădeni în Ştrandul Municipal. „Avem cinci bazine cu apă termală în care apa este schimbată din două în două zile. Biletul de intrare costă opt lei pentru adulţi şi trei lei pentru copii. Pensionarii au gratuitate de luni până vineri, inclusiv”, ne-a informat Florian Anton, administratorul Ştrandului Municipal.

Cine doreşte să meargă mai des la ştrand poate să-şi facă abonament. „Acesta costă 65 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii”, a precizat Anton.

Copiii beneficiază de oferte deosebite în incinta ştrandului: tobogane gonflabile, săritoare şi alte locuri de joacă. Mai mult, începând cu 5 iulie în incinta ştrandului vor fi organizate tabere de o zi pentru copii. „Copiii vor beneficia de o masă caldă. Vor fi familiarizaţi cu diferite sporturi: baschet, volei şi polo şi vor fi iniţiaţi în învăţarea înotului. Programul va fi de la ora 8:00 la 16:00”, a explicat Szhuhai Bimbo Tibor, directorul tehnic al RAPAS.

Nici tineretul nu a fost uitat. Vinerea şi sâmbăta seara, de la ora 10:00, tinerii vor putea să se delecteze în ştrand cu muzică specifică vârstei. „Începând cu vinerea aceasta, în fiecare vineri şi sâmbătă, în funcţie de vreme vom organiza seri cu muzică pentru tineri: electronică, hip – hop, r&b. Dorim să mergem cu astfel de manifestări tot sezonul”, ne-a declarat Szhuhai Bimbo Tibor.

Ştrandul Ioşia

Şi Ştrandul Ioşia este pregătit pentru sezonul estival. „Biletul de intrare pentru adulţi costă şapte lei, iar pentru copii, elevi şi studenţi – trei lei. Pensionarii au gratuitate în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri”, a precizat Gheorghe Sime administratorul Ştrandului Ioşia. În funcţie de numărul de vizitatori, în Ştrandul Ioşia sunt umplute cu apă două bazine mari şi două mici, plus încă un bazin pentru copii, sâmbăta şi duminica.

Clienţii ştrandului vor avea mai mult spaţiu pentru a-şi petrece timpul liber. „Ştrandul Ioşia se va extinde cu încă 0,7 hectare în partea dinspre Crişul Repede, care a fost semănat cu gazon”, a subliniat Gheorghe Sime.

D.B.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor