Transportul public, mai sigur

Transportul public, mai sigur
Transportul public, mai sigur
De cinci ani încoace, numărul evenimentelor de circulaţie în care sunt implicate autobuze şi tramvaie OTL s-a înscris pe un traseu descendent. Astfel, numărul evenimentelor rutiere având implicate tramvaie a scăzut de la 4.464 (2001) la 1.067 (2005).

În cazul autobuzelor se constată aceeaşi tendinţă de descreştere accentuată, numărul evenimentelor scăzând de la 3.528 (2001) la 937 (2005).

Modernizare

Fenomenul se datorează pe de-o parte programului de calificare continuă a personalului operator, iar pe de altă partă modernizării parcului de vehicule şi a căilor de rulare. Astfel, anul trecut, Regia Autonomă Oradea de Transport Local a achiziţionat 20 de autobuze noi marca Mercedes, respectiv şapte vagoane motor-tramvai şi opt vagoane remorci-tramvai marca Tatra. Liniile de tramvai au fost reabilitate pe o lungime de 3,82 km, valoarea investiţiei cifrându-se la peste 70 miliarde de lei, bani alocaţi de Consiliul Local.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !